SYDV Personel Alım İlanı

SYDV Personel Alım İlanı

SYDV Personel Alım İlanı

Büro Görevlisi Alımı    Son Başvuru : 14.04.2016
 İl    ERZURUM    İlçe    KÖPRÜKÖY    Alınacak Sayı    1
 Çalışma Şekli    BELİRSİZ SÜRELİ    Ünvan    BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama    - İLERİ DERECE BİLGİSAYAR VE/VEYA BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI SERTİFİKASI SAHİBİ OLMAK
- EN AZ B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLMAK
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1 - Başvuru başlangıç tarihi itibariyle Köprüköy ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. 2 - Erkek olmak ve Askerliğini yapmış olmak. 3 - İyi derecede Muhasebe bilgisine sahip olmak ve bunu belgelendirmek ( Bu alanda kendini yetiştirmiş, iş tecrübesi olan ve bunu belgelendiren adaylar tercihte öncelikli olarak değerlendirilecektir. 4 - İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Photoshop, vb. ) kullanabiliyor olmak ve başvuru sırasında belgelendirmek. ( Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Kullanımı ve Bilişim Teknolojileri bilgisine sahip olmak , Bu konuda sertifikası olanlar tercihte öncelikli olarak değerlendirilecektir ) 5 - En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif olarak araç kullanıyor olmak ve seyehat engeli bulunmamak. 6 - İşin deneme süresi 6 aydır. Deneme süresi içerisinde Vakıf Başkanlığı uygun görmediği adayın sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etme hakkına sahip olup alımı yapılan personel herhangi bir yasal hak talep edemez, başvurması koşulları kabul ettiği anlamına gelmektedir. 7 - Sağlıklı olunduğuna dair Sağlık Kurulu Raporu olması. 8 - Sabıkanın olmadığına dair Sabıka Kaydı. 9 - İstenilen belgelerin aslı veya noter tasdikli örnekleri dosya ile birlikte ilgililer tarafından bizzat Vakfa sunulacaktır. KPSSP3 belgesi bilgisayar çıktısı olabilir. Diğer istenilen belgeler aslı ibraz edilmek şartı ile yetkili makam tarafından görülerek onaylandıktan sonra tasdikli fotokopisi kabul edilerek aslı iade edilecektir. 10 - ÖSYM tarafından yapılan 2014-2015 yılı geçerli KPSS sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 ve üzeri puan almış olmak, başvuru yapmaya hak kazanan adaylar arasında puan sıralamasına göre, alım yapılması düşünülen kadronun 5 katı aday mülakata çağrılacaktır. Not: Mütevelli Heyeti personel alımı yapıp yapmamakta serbesttir. Personel alımı ile ilgili detaylar Köprüköy Kaymakamlığı sitesinde yayınlanacaktır.
 

Büro Görevlisi Personel Alım İlanı    Son Başvuru : 15.04.2016
 İl    BİNGÖL    İlçe    ADAKLI    Alınacak Sayı    1
 Çalışma Şekli    BELİRSİZ SÜRELİ    Ünvan    BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama    - 4 yıllık Yüksek Öğretim kurumlarından (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden) mezun olmak 
- En az B sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak, aktif olarak araç kullanıyor olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Personel alımında aranacak genel şartlar: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile alınan genel şartları taşıyor olmak, Özel Şartlar; a) 4 yıllık Yüksek Öğretim kurumlarından (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden) mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında (2014-2015) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. b)Başvuru (01.04.2015) tarihinden itibaren en az 1 (Bir) yıldır Adaklı İlçesi sınırları dahilinde ikamet ediyor olmak, c)En az B sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak, aktif olarak araç kullanıyor olmak. Detaylı Bİlgi İçin:www.adakli.gov.tr adresine bakınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.