SYDV PERSONEL ALIMI

SYDV PERSONEL ALIMI

18 Nisan 2016 Tarihinde SYDV Kayseri Felahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından Personel Alım İlanı Yayınlandı. İnternet Üzerinden Yapılacak Olan Başvurular 27 Nisan 2016 Tarihinde Sona Erecek.

Kayseri İli Felahiye İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından 18 Nisan 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınlandı. Büro personeli olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 27 Nisan 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 4 Mayıs 2016 tarihine sona erecektir.

Kayseri Felahiye SYDV Büro Görevlisi alımı için: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

4 yıllık Yükseköğretim kurumlarının her hangi bir lisans programından mezun olmak. ÖSYM tarafından yapılan 2014 ya da 2015 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. Temel bilgisayar programlarını ve Microsoft Ofis uygulamalarını kullanabilmek. Bahsedilen Büro Görevlisi pozisyonuna kadın personel alınacağı için sadece kadın adaylar başvuruda bulunabilir. Başvuru yapacak kişinin ilan tarihi itibariyle Felahiye ilçesinde kesintisiz olarak en az 6 ay süreyle ikamet etmesi gerekmektedir. Son altı aydır kesintisiz olarak ikamet ettiğine dair belgenin başvuruda sunulması şarttır. En az 6 (Altı) aydır Felahiye İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmadan başvuru yapanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. (Çevreyi ve sosyal dokuyu tanıyor olmak) Sosyal İletişim becerisine sahip olmak. Detaylı bilgi ve ilan metni için Felahiye Kaymakamlığının resmi internet sitesinde yer alacağı bildirildi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.