SYDV personel alımı yapacak

SYDV personel alımı yapacak

SYDV personel alımı yapacak

Erzurum Tekman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Erzurum Tekman SYDV) tarafından yayınlanan personel alım ilanı ile sosyal yardım ve inceleme görevlisi ve büro görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Erzurum Tekman SYDV Sosyal Yardım Ve İnceleme Görevlisi Alımı

Erzurum Tekman SYDV tarafından yayınlanan ilana göre başvurular 1 Nisan 2016 tarihinde sona erecek. Erzurum Tekman SYDV sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı kapsamında toplam 1 kişi alınacak. Alım için başvuru yapacak olan adayların bilgisayar sertifikasına ve B sınıfı ehliyete sahip olması gerekiyor. Alım için başvuru yapacak olan adaylar, işe alındıktan sonra 2 yıl Erzurum’un Tekman ilçesinde ikamet etmeyi kabul etmiş sayılacaklar.

Başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına yani KPSS girmiş olma ve KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olması gerekiyor. Başvuruda bulunan adaylar işe alınmaları durumunda ilçelerin sınıfına göre 2.867-3.154 TL arasında maaş alacaklar. Ayrıca yılda iki kere 1 maaş tutarında ikramiye almaya hak kazanacaklar. Maaş zamları ise memurların aldığı maaş zammı oranında Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda iki kez gerçekleşecek.

Erzurum Tekman SYDV Büro Görevlisi Alımı

Erzurum Tekman SYDV Büro personeli alımı kapsamında B sınıfı ehliyete sahip olmak, Office programları kullanabilmek gibi şartlar aranıyor. 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayan kişiler bölüm şartı aranmaksızın başvuruda bulunabilecekler. Maaşlar ise 2.566-2.822 TL arasında olacak.  Adayların işe alınması durumunda yılda iki kez 1 maaş tutarında ikramiye almaya hak kazanacaklar. Maaş artışları ise Memurlar da olduğu gibi Ocak ve Temmuz aylarında yılda iki kez gerçekleşecek.

Aşağıda bulunan bağlantı ile Erzurum Tekman SYDV Büro personeli alımı ve Erzurum Tekman SYDV sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için başvuruda bulunabilecekler.

afyon

Afyonkarahisar Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Afyonkarahisar Sandıklı SYDV) tarafından yayınlanan personel alım ilanı ile sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Afyonkarahisar Sandıklı SYDV sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için başvurular 1 Nisan 2016 tarihinde sona erecek. Başvuracak olan adayların;  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Siyasal Bilgiler Fakülteleri ve Hukuk Fakültelerinin birinden mezun olması gerekiyor. Başvuruda bulunacak olan adayların Afyonkarahisar Sandıklı ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekiyor. Adayların Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS ’ye girmiş olması ve KPSSP3 Puan türünden en az 60 puan almış olması gerekiyor.

Afyonkarahisar Sandıklı SYDV personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar işe alınmaları durumunda 2.867-3.154 TL arasında maaş alacaklar. Yılda iki kez aldıkları maaş tutarında ikramiye alırken memurlarda olduğu gibi yılda iki kez memur maaşlarının zam oranında zam alacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.