SYDV PERSONEL ALIMLARI DEVAM EDİYOR

SYDV PERSONEL ALIMLARI DEVAM EDİYOR

SYDV PERSONEL ALIMLARI DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personel alım ilanı yayınladı. Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV kamu personeli alımı sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda görevlendirileceği ilanda belirtildi. Kastamonu Cide kamu personel alım ilanına başvurular başladı. Başvuru için son tarih 26 Ekim olarak ilan edildi.

Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların 17 Ekim 2016 tarihi itibariyle en az 6 aydır ilçe sınırları içerisinde ikamet etmesi gerekiyor. Bunu ikametgâh belgesi ile belgelendiresi istenecek. Üniversitelerin lisans programlarından mezun ve B sınıfı ehliyeti olması gerektiği ilan metninde yer alıyor. Adayların bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmeleri isteniyor. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından son iki yıl geçerliliği olan KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olma şartı ilanda yer alıyor. Aday saha ve ekip çalışmasına elverişli olması gerektiği ve erkek adayların alınacağı belirtiliyor.

Kastamonu Cide SYDV ilanına başvuru için son tarih 26 Ekim olarak duyuruldu. Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV Sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek kamu personeline 2.867 TL ile 3.154 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV kamu personellerine Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez ikramiye veriyor. Kastamonu Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

DİĞER SYDV ALIM İLANI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Mengen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde görevlendirilmek üzere kamu personeli yapılacağı duyuruldu. Mengen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacağını ilan edildi. Bolu Mengen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için son başvuru tarihi 26 Ekim 2016 olarak açıklandı.

Bolu Mengen SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımına başvuru yapabilmek için, 4 yıllık Yükseköğretim Kurumların birinden mezun olmak, 6 aydır Mengen ilçesinde ikamet etmek, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, aktif araç kullanıyor olmak ve seyahat engeli bulunmamak gerekiyor. Ayrıca bilgisayar ve ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak, Adli Sicil Kaydı bulunmamak şartları aranıyor.

SYDV personel alım genel başvuru şartları arasında da, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak ve askerlikle ilişiği bulunmamak yer alıyor. İlana erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

Adaylar başvurularını istenilen belgelerle birlikte şahsen Mengen SYDV’ ye 26 Ekim 2016 tarihine kadar yapabilecekler. Bolu Mengen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi maaşları 2.867 TL ile 3.126 TL arasında vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişiyor. SYDV personeli Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye alıyor. Bolu Mengen SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.