T.S.K.Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Personel Alımı

T.S.K.Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Personel Alımı

T.S.K.Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Personel Alımı


T.S.K.Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı Kreş Müdürlüğü ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi Çocuk Gelişim Elemanı ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 4 Ağustos 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

 Çocuk Gelişim Elemanı alımı için alınan elemanlar sözleşmeli işçi statüsünde olup (devlet memuru değildir) asgari ücret ödemesi yapılacaktır. Adaylarda aranan özellikler ; 3 yıl deneyime sahip olmak , , lise ve dengi okullardan çocuk gelişimi , çocuk gelişimi ve bakımı , çocuk gelişimi ve eğitimi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Çocuk Gelişim Elemanı için iki ilan yayınlanmıştır ve ilanlardan birisinde “Çocuk Gelişimi” sertifikası aranırken diğerinde aranmamaktadır. Sertifika aranan ilanın ilan numarası : (00003323754) , sertifika aranmayan ilanın ilan numarası : (00003323770) olarak belirtilmiştir.

İlana başvuracak adayların yukarıda belirtilen iş ilan numaraları ile Çankaya Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 4 Ağustos 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

bunun gibi 2016 PERSONEL ALIMI GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.