#tarafsızbölge'de gergin anlar! Ekrem İmamoğlu: Onu savunacaksan, çağır kendisiyle konuşayım

#tarafsızbölge'de gergin anlar! Ekrem İmamoğlu: Onu savunacaksan, çağır kendisiyle konuşayım

#tarafsızbölge'de gergin anlar! Ekrem İmamoğlu: Onu savunacaksan, çağır kendisiyle konuşayım

Ekrem İmamoğlu: Onu savunacaksan, çağır kendisiyle konuşayım
İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerini yorumlaması üzerine, "Onu savunacaksan, çağır kendisiyle konuşayım. Binali Yıldırım'ı da çağır onunla da konuşurum." yanıtını verdi.
İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ahmet Hakan'nın, İmamoğlu'nun kazanmasına en çok Yunanlıların sevindiğini söyleyip "hesap başka" diyen Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun açıklamalarını "Ben başka türlü anladım" demesi üzerine İmamoğlu, "Onu savunacaksan çağır kendisiyle konuşayım. Binali Yıldırım'ı da çağır onunla da konuşurum." yanıtını verdi.

GÖKSU NE DEMİŞTİ

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun İmamoğlu üzerinden Trabzonlular ile ilgili açıklaması büyük tepki toplamıştı. Göksu katıldığı bir iftar programında, İmamoğlu’nu eleştirirken Yunanistan medyasına atıfta bulunmuştu. “Ne dedi Yunan medyası? Takip ettiniz değil mi? ‘İstanbul’u Yunan kazandı’ diyor. Bi dakka ya… Bu arkadaş nereli? CHP’nin adayı nereli?” diye soran Göksu “Trabzonlu” yanıtını alınca şöyle devam etmişti: “Nasıl oldu Yunan medyası ‘İstanbul’u Yunan kazandı’ dedi, bir ses çıkmadı. Haa… olay büyük kardeşim. Hesap büyük olay büyük.” demişti.  sözcü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum