Tarım Bakanlığı 10.550 Kamu Personeli Alımı Bekleniyor

Tarım Bakanlığı 10.550 Kamu Personeli Alımı Bekleniyor

Tarım Bakanlığı 10.550 Kamu Personeli Alımı Bekleniyor

10 bin 551 Kamu personeli alımı ile ilgili meclise soru önergesi verildi. Bu alımlarla alakalı olarak kamu personeli alım ilanı bekleniyor.

Milletvekili Ayhan Erel, Tarım Bakanlığı tarafından cevaplanması için geçtiğimiz günlerde soru önergesi yöneltti. Bu önergede Bakanlık tarafından söz verilen ancak ilanı dahi yayınlanmayan 10 bin 551 Kamu personeli alımı akıbeti soruldu. Adayların merakla bekledikleri bu ilanın açıklanmaması sadece adayları değil tarım ve hayvancılığı da olumsuz etkiliyor. Bu alımlar için kamu personeli alımı ilanı bekleniyor.Köylü milletin efendisidir sözünü hatırlatan Erel, alım yapılmadıkça tarım ve hayvancılıkta istenilen verimin elde edilemediğini belirtti. bu sebeple yetişmiş personellerin biran evvel göreve başlaması gerektiği aktarıldı. Milletin efendisi olan köylülerin umutlarını yitirmeye başladıklarını belirten Erel, acil durumlarda çağrıları cevaplayacak bir çağrı merkezinin kurulup kurulmayacağını da sordu.


24 Haziran seçimleri öncesinde Tarım Bakanı olarak görev yapan Fakıbaba ile Çalışma Bakanlığı arasında bir anlaşmazlık bulunmaktaydı. İki defa kadro tahsisi için talepte bulunulmasına rağmen herhangi bir cevap verilmemiş ve adayların beklentileri de boşa çıkmıştı. Herhangi bir ilan yayınlanmadan günümüze kadar gelindi ve adaylar halen daha yapılacak açıklamaları bekliyor. Ancak yeni Bakan tarafından da herhangi bir açıklama yapılmadı.Bu sebeple adaylar merak ve endişe ile beklemeye devam ediyor ve alan dışına yönelmeye başlıyorlar. Bu alımları bekleyen adaylar acilen kamu personeli alımı ilanlarını bekliyor. işilankarıkariyer

MEMURLARAHABER.COM

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum