Tarım Bakanlığına 10 Bin 551 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Tarım Bakanlığına 10 Bin 551 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Tarım Bakanlığına 10 Bin 551 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli Devlet Personel Başkanlığından Personel Alımı Talep Ettik Açıklaması Yaptı.

Manisa Milletvekili olarak görev yapan Bekir Başevirgen, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye yönelik olarak bir soru önergesi hazırladı.

Bu önergede Tarım ve Orman Bakanlığı’na ne kadar personel alımı yapılacağı ve bunun ne zaman gerçekleştirileceği soruldu.

Bakan Pakdemirli ise bu soru önergesine yazılı olarak cevap verdi. Bakanlığa yapılacak alımların ÖSYM tarafından gerçekleştirildiğini belirten Bakan Pakdemirli, kendilerinin 10.551 personel alımı için talepte bulunduklarını duyurdu

10 bin 551 Kamu Personeli Alımı

10.551 personel alımı için talepte bulunulduğu ancak henüz bir cevap gelmediği eski bakan Eşref Fakıbaba döneminde de dile getirilmişti. Bu dönemin ardından bakanlığın mülga edilmesi ve ardından yeni bir bakanlığın kurulması ile birlikte norm kadro çalışmaları da yeniden başlamak durumunda kaldı.

Fakat buna rağmen Bakan Pakdemirli 10.551 personel alımı için talepte bulunduklarını aktardı. bu açıklamaya göre eski bakan dönemindeki talepler aynıyla geçerliliğini koruyor. 20 ayı geçkin bir süredir atama bekleyen mühendisler ve veterinerler gibi tüm personeller atamaların biran evvel yapılmasını talep ediyor.

10 bin 551 kamu personeli alımı için duyuru gelmesiyle birlikte sitemizden takip edebilirsiniz. . Bu Devlet Memuru Alımlarını kaçırmamak için hemen android uygulamamızı indirebilirsiniz.

ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum