Taşeron İşçilere Bayram İkramiyesi Müjdesi

Taşeron İşçilere Bayram İkramiyesi Müjdesi

Taşeron İşçilere Bayram İkramiyesi Müjdesi

Taşeron 4/D statüsünde kadroya alınan taşeron işçilere Ramazan Bayramı öncesi ödenecek olan bayram ikramiyesi tutarı ne kadar? 

KADROYA ALINAN TAŞERON İŞÇİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ

TAŞERON VE İŞÇİNİN KIDEM TAZMİNATINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ TIKLAYINIZ

Kamu kurumlarında kadroya alınan taşeron işçilere sağlanan haklardan bir tanesi de bayram ikramiyesi. Yılda iki defa ödenmekte olan bayram ikramiyesi işçilerin hesaplarına direkt olarak yatırılıyor. Bayram öncesi yatırılan ikramiyeler 2019 yılı Ramazan Bayramı için Mayıs ayında yatırılacak. Taşeron işçilere ödenecek bayram ikramiyesi tutarı ise 75 TL.

Kadroya alınan taşeron işçilere ayrıca Mayıs ayında bir ödeme daha yapılacak. Yılda 52 gün olarak sağlanan ve 4 taksiti halinde ödenen tediye ikramiyelerinin ikinci taksiti ödenecek. Mayıs ayı sonunda ödenmesi beklenen tediye ikramiyeleri maaşlara göre değiştiği için her işçiye farklı tutarda ödenecek. 

Buna göre brüt ücreti 2 bin 660 TL olan yani net ücreti 2 bin 20 TL (asgari ücretli) taşerın işçiye mayıs ayında 825 TL tediye ikramiyesi ödenecek. Brüt ücreti 4 bin 500 TL olan bir işçiye ise 1394 TL tediye ikramiyesi ödenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum