TAŞERON İŞÇİLERE ÇAĞRI

TAŞERON İŞÇİLERE ÇAĞRI

TAŞERON İŞÇİLERE ÇAĞRI

Binlerce işçinin geçtiğimiz yıl kadroya geçmesinde büyük rol oynayan Yol İş Sendikasından taşeron işçilere kadro için flaş bir çağrı geldi. İşte Yol İş Sendikası tarafından taşeron konusunda yapılan açıklama.

Yıllardır kadro bekleyen taşeron işçilerin, bekleyişi devam ediyor. 720 binden fazla taşeron işçi, 1 Kasım seçimleri öncesinde verilen kadro sözünün yerine getirilmesini istiyor. Taşeron işçiler kadro istiyor ancak bu konuda henüz dişe dokunur bir çalışma yapılmadı. Bu konuda ise Yol İş Sendikasından taşeron işçilere flaş bir çağrı geldi.

Geçtiğimiz yıl çok sayıda taşeron işçinin kadroya alınmasında büyük bir rol oynayan Yol-İş Sendikası taşeron işçilere yönelik yaptığı çağrıda kadro için çözüm önerisi sunuldu. Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, konu ile ilgili taşeron işçiler yapılan çözüm çağrısında, “Çözüm, birlikte mücadele ederek, omuz omuza vererek bu taşeron belasından emekçilerin kurtarmamız lazım” denildi.

Ağar açıklamasının devamında, “Siyasi iktidar söz vermesine rağmen, kamuda çalışan taşeron işçilerin çözümünü halen sağlayamadı.” dedi.

Açıklamalarında kamu taşeron işçileri için toplu sözleşme döneminde olduklarını ifade eden Ağar, taşerona kadro konusunda işçilerin birlik ve beraberlikle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Taşerona Kadro Konusunda Yapılan Son Açıklamalar

Taşerona kadro konusunda siyasi isimlerden, bakanlardan ve bakan yardımcılarından art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Taşerona kadro konusunda yapılan son açıklama ise taşeron işçileri üzdü. Yapılan açıklamada Çalışma Bakan Yardımcısı, çalışmaların devam ettiği ancak, şu durumdayız denilebilecek bir duruma gelmediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.