Taşeron işçilere kadro tasarısı

Taşeron işçilere kadro tasarısı

Taşeron işçilere kadro tasarısı

Kamuya geçmek için gün sayan yaklaşık 700 bin taşeron işçinin beklediği haber dün de gelmedi. Taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili yapılan düzenlemenin dünkü Bakanlar Kurulu toplantısına gelmesi bekleniyordu ama beklenen olmadı.

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Pazartesi günü toplanan Bakanlar Kurulunun ardından açıklamalarda bulundu. 700 bin taşeron işçi ve ailelerinin gözü Numan Kurtulmuş’un yapacağı açıklamalardaydı, Kurtulmuş konuyla ilgili müjdeyi vermedi.

Taşeron işçilerle ilgili tasarı hakkındaki soruyu Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, taşeron işçi konusunun halledilmesi için adımlar artıyoruz. Bakanlık, ilgili sendika ile ilişki içinde. Çalışma Bakanlığımızın almış olduğu ana karar çerçevesinde yolumuza devam ediyoruz şeklinde yanıtladı.

Numan Kurtulmuş’un bu açıklamaları sonrası taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili müjde için bir sonraki Bakanlar Kurulu beklenmeye başlandı.  MEMURLARA HABER olarak bizlerde milyonlarca vatandaşımızı heyecanlı bekleyişinin sonlandırılması adına tasarının bir an önce Meclis’e sunulmasını ve sürecin tamamlanmasını bekliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.