Taşeron İşçilere Seçim Öncesi Önemli Gelişme

Taşeron İşçilere Seçim Öncesi Önemli Gelişme

Taşeron İşçilere Seçim Öncesi Önemli Gelişme

2018 Nisan ayında kadroya geçirilen taşeron işçilerin yanında kadro alamayan taşeron işçiler de oldu. Taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi için seçimlerden önce çalışmalar yapılmakta. Bu konuda bir çalışma da HAK İŞ Sendikası'ndan geldi. 

Sendikaların bu konuda yaptıkları çalışmalar taşeron işçilerin seçim öncesi kadroya alınabilmesini sağlayacak çok önemli gelişmelerdir.

Yaşanan son gelişmelere göre HAK İŞ Sendikası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kadroya geçemeyen taşeron işçiler için yeni çalışmaların yapıldığı ifade edildi.
Adana’da sendika toplantısında bir araya gelen sendikanın genel başkanı ve yetkililer tarafından ortak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bundan önceki süreçte HAK İŞ olarak 12 senedir taşeron sorunu üzerinden faaliyetler yaptıkları belirtilirken söz konusu süreçte 1 milyona yakın işçinin kadroya geçmesine vesile oldukları da vurgulandı.

Gerçekleştirilen toplantıda kadroya geçemeyen taşeron işçiler üzerine yoğun çalışmalar yapıldığı ifade edildi ve bakanlıklarda ve KİT'lerde çalışan bütün taşeron işçilerden talep imzaları alındığını ve taşeron işçilerin yazılı olarak verdikleri dilekçeleri ilgili makamlara kısa sürede ulaştıracakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum