Taşeron Kamu İşçisinin Maaşı Yerinde Sayarken Memura Maaş Zammı

Taşeron Kamu İşçisinin Maaşı Yerinde Sayarken Memura Maaş Zammı

Taşeron Kamu İşçisinin Maaşı Yerinde Sayarken Memura Maaş Zammı

İŞTE SOSYAL MEDYADA KAMU TAŞERON İŞÇİSİNİN YAZDIKLARI

Emeklilere 1000 tl verilen ikramiyelerin %26 enflasyon karşısında eridiği ve %26 enflasyon farkı verilmesi gerektiğini belirten muhalefet, ve 4/D Çalışanlarının gerek bayram ikramyesi (50tl) gerek maaşlarında %26 enflasyon zammı verilmesi gerektiği görüşünü duyuramayan gündeme getiremeyen Sendika yada Sendikalar Ölmüşsünüz de ağlayanınız yok...

BU NASIL DENGE?
Taşeron işçinin maaşı yerinde sayarken, memurunki sürekli artıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Taşeron 3-5 TL’nin hesabını yaparken memurlar ise bin TL’nin üzerinde ek gelir elde edecek
 09 Mayıs 2019 Perşembe 10:34  0 A + A -  Yazdır

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği arasında Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarındaki memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu’nun da katıldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “2019 yılının kalan kısmında da yasal olarak ödenebilecek en yüksek tutarı hem memur hem de sözleşmeli personelimize ödeyeceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

ARADA UÇURUM VAR 
İmzalanan sosyal denge sözleşmesi ile belediyede çalışan ve ortalama 5 bin TL civarında maaş alan memur ile sözleşmeliler bin TL’nin üzerinde ek gelir sahibi olacağı belirtildi. Belediyede çalışan 2 binin üzerindeki şirket elemanları ise ortalama 2 bin 500 TL civarında bir gelirle ay sonunu getirmeye çalışırken memurlara yapılan bu zam, “Bu nasıl sosyal denge çalışması” dedirtti. Zorluoğlu ise, “Tüm çalışanlarımızın şartlarının iyileştirilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İmza töreninde sendika temsilcileri ve Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Nazmi Öztürk de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum