Taşeron Maaşına Ankara'dan Haber Geldi!

Taşeron Maaşına Ankara'dan Haber Geldi!

Taşerona Maaşına Ankara'dan Haber Geldi!

Taşeron maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. 

Taşeron işçilerin maaşlarında bir ilk.

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB Taşeron İşçi çalışanlarına maaş müjdesi tıklayınız

Kadroya geçen taşeron işçiler için bir ilk yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre , kamuda işçi statüsünde çalışan işçiler ile 696 sayılı KHK ile kadroya geçen işçilerin maaşlarının eşitlendiğine yer verildi. 

ANKARA 'DAN HABER GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan ve bünyesindeki işçileri kadroya geçen  Anfa Genel Müdürlüğü, kadroya geçen işçilerin maaşlarında yeni bir düzenleme yaptı. Yapılan  düzenleme ile işçilerin maaşları , daha önce şirket bünyesinde çalışan diğer işçilerin maaşları ile eşitlendi.

OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile kamuya geçişleri sağlanan işçilere maaş zammı müjdesi haberi ANFA Genel Müdürü Erdal Türk 'ten geldi. Yapılan yeni zamla birlikte işçiler arasında bir farkın kalmadığını söyleyen Türk, tüm çalışanların bu zamla maaşlarının eşitlendiğini söyledi. 

 Erdal Türk konuşmasında asıl olan İnsana Hizmettir dedi ve Anfa olarak şehre ve insana hizmet ettiklerini açıkladı. İşin özü eşit işe eşit ücrettir diyen ANFA Genel Müdürü ekmeği hep beraber paylaşacağız dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Anfa Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına yönelik zam sözleşmeli Hizmet İş Sendikası ile imzalandı. 

DİĞER KURULUŞLARA ÖRNEK OLMALIDIR

Dileriz bu maaş zammı kararı , kadroya geçen diğer tüm taşeron işçiler için de uygulanır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum