“TAŞERONA KADRO” BAKAN AÇIKLADI KADRO NE ZAMAN VERİLECEK?

“TAŞERONA KADRO” BAKAN AÇIKLADI KADRO NE ZAMAN VERİLECEK?

“TAŞERONA KADRO” BAKAN AÇIKLADI KADRO NE ZAMAN VERİLECEK?

Ülkemizde bir milyona yakın taşeron işçisi bulunmaktadır. Maliye Bakanlığı ve Hükümet geçtiğimiz seneden beri taşerona kadro konusunda çalışmalar yürütmektedir. Aralıklarla taşerona kadro hakkında açıklamalar yapılıyor fakat bir türlü beklendiği gibi açıklama yapılmadı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu göreve geldiği günden bu yana taşerona kadro hakkında ilk defa açıklama yaptı.

Peki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşerona kadro hakkında ne dedi, taşerona kadro verilecek mi? 

GAYRET GÖSTERECEĞİZ!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamasında net olarak taşeron işçilerine kadro konusunda bir açıklama yapmadı. Fakat taşeron işçileri de içerisine alarak genci, yaşlısı, çalışanı, çalışmayanı herkes için bu yeni dönemde gayret göstereceklerini duyurdu. 

AÇIKLAMA ÜSTÜ KAPALIYDI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklamada taşerona kadro konusuna değinildi, fakat hızlı bir değinme oldu ve açıklama üstü kapalı bir şekilde yapıldı. Ancak üstlü kapalı bir açıklama da olsa taşerona kadro konusunun gündem de olduğunu görmekteyiz.

MEMURLARAHABER COM olarak “Taşerona Kadro” sorunu çözülene kadar gündem oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde taşerona kadro hakkında yeni bir çalışma yapılır ve açıklama yapılırsa konu hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

TAŞERONA KADRO GELİŞMELERİ İÇİN BİZİ FACEBOOKTAN TAKİP EDİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.