TAŞERONA KADRO BAKANLAR KURULU’NDA GÖRÜŞÜLECEK

TAŞERONA KADRO BAKANLAR KURULU’NDA GÖRÜŞÜLECEK

TAŞERONA KADRO BAKANLAR KURULU’NDA GÖRÜŞÜLECEK

Taşeron işçileri kadroya alacak olan düzenleme konusunda hükümet kanadından gelen açıklamalar nedeniyle yeni yıl öncesinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ekonomi Koordinasyon Kurulu ve Bakanlar Kurulu sonrasında açıklanacağını müjdelediği taşerona kadro için benzer cümleler Başbakan tarafından da dile getirildi. Taşeron işçileri kadroya geçirilmek için Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak olan kararı bekliyor.

Son günlerde hükümet yetkilileri tarafından da dile getirilen taşeron işçilerinin kadroya alınmasında gözler Bakanlar Kurulu’na çevrildi. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş tarafından ilk müjdesi verilen süreci, Başbakan Binali Yıldırım da doğruladı. Bu nedenle taşerona kadro sürecini bekleyen işçilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, “Taşeron konusuna son şekli verilmedi. Önümüzdeki günlerde Ekonomi Koordinasyon Kurulunda gündeme gelecek ve Bakanlar Kurulunda görüşülecek” diyerek gündeme taşıdığı taşerona kadro süreci, Bakanlar Kurulu Kararı ile netlik kazanacak.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından bir televizyon kanalında, ”Taşeron konusunu artık sona yaklaştık. Yakın zamanda Bakanlar Kurulu’nda görüşüp karara bağlayacağız” şeklinde müjdesi verilen taşerona kadro süreci için Bakanlar Kurulu Kararı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.