Taşerona Kadro Referandumdan Sonra Gündeme Gelecek

Taşerona Kadro Referandumdan Sonra Gündeme Gelecek

Taşerona Kadro Referandumdan Sonra Gündeme Gelecek

Taşeron işçilerini umutlandıran açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, taşeron işçilere ilişkin düzenleme referandumun ardından gündeme gelecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Müezzinoğlu, yaptığı açıklamada, taşeron işçileri için yapılacak düzenleme hakkında ilk defa takvim verdi. Bakan Müezzinoğlu, referandum sonrasında kadro sürecinin gündeme geleceğini ifade ederek, “Taşeron işçiler sabırlı olun, bu konuyu en yakın zaman içinde çözeceğiz. Yeni bir yama yapalım dersek, yeni yamanın çerçevesi farklı olacak. Kamu çalışanı reformu yapmayı başaracaksak sistemin bütüncüllüğü içinde çözeceğiz. 4a, 4b, 4c çalışanlarına statü koyacağız. Bunlar referandumdan sonra konuşulacak.” şeklinde konuştu.

Kamu personeli reformuna da değinen Bakan Müezzinoğlu, “Kamuya girdiğinde kendini geliştirip geliştiremediğini ölçen sistem, mesleğini geliştirip geliştirmediğine bakmalı. Kamudan beklenilen hizmeti alamayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum