TAŞERONA KADRODA KRİZİ!

TAŞERONA KADRODA KRİZİ!

TAŞERONA KADRODA KRİZİ!

Taşeron işçilere kadro verilmesine yönelik çalışmalar devam ederken, bazı kurumlardan da 'kriz haberleri' gelmeye başladı. Taşerona kadro krizi yaşanan kurumlar arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi geliyor. 

Tüm belediyelerde görev yapan taşeron işçiler gibi, Ankara'nın genelinde görev yapan ve belediyeni şirketi ANFA bünyesinde görev yapan özel güvenlik görevlileri de kadro için başvuruda bulundu. Ancak yapılan değerlendirmelerde, ANFA şirketinin zaten belediyenin iştiraki olduğu belirterek, dolaysıyla kadro işleminin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde uygulanamayacağı belirtildi. Bu gelişme üzerine

Bu gelişme üzerine, ANFA güvenlik şirketine bağlı olarak çalışan özel güvenlik personelinin evrakları iade edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan özel güvenlik personeli ise bu duruma tepki gösterdi. Krizin büyümesi üzerine özel güvenlik personelinin örgütlü olduğu ÖZGÜVENSEN devreye girdi. ÖZGÜVENSEN ise, özel güvenlik personelinin kadroya alınmayacağına yönelik iddiaların doğru olmadığını, olayın yanlış değerlendirildiğini öne sürdü. ANFA güvenlik şirketinin personeli ise, kendilerine de kadro verilmesi için yoğun çaba sarfediyor. (sgkrehberi)

KPSS VE PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA BİR BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLA UYGULAMAYI İNDİR  TÜRKİYEDE TEK! 

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.