Taşeronda son dakika yönetmelik açıklaması!

Taşeronda son dakika yönetmelik açıklaması!

Taşeronda son dakika yönetmelik açıklaması!

Türkiye Maden İşçileri (Maden-İş) Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, KİT'lerde çalışan taşeronların kadroya alınmasıyla ilgili yönetmeliği, tatmin edici bulmadıklarını belirterek, "Mevcut yönetmelik, bu konuya bir çözüm getirmiyor" dedi.

TÜRKİYENİN EN İYİ FACEBOOK TAŞERON SAYFASI TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

TÜRKİYENİN EN İYİ FACEBOOK TAŞERON GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

TAŞERONA KADROYA ÇÖZÜM GETİRMİYOR

Türkiye Maden İşçileri (Maden-İş) Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, KİT'lerde çalışan taşeronların kadroya alınmasıyla ilgili yönetmeliği, tatmin edici bulmadıklarını belirterek, "Mevcut yönetmelik, bu konuya bir çözüm getirmiyor" dedi. Akçul, sendika olarak KİT'lerde çalışan taşeron işçilere kadro verilmesi konusunun takipçisi olduklarının da altını çizdi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Türkiye Maden İşçileri (Maden-İş) Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, Kamu İktisadi Teşebbüsleri'nde (KİT) çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu. KİT'lerde çalışan taşeron işçilere kadro verilmesi konusunu birinci öncelikleri haline getirdiklerini kaydeden Başkan Akçul, "Biz bu meselenin takipçisi olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar nasıl ilgilendiysek, peşinde olduysak, bundan sonra da bu meselenin takipçisiyiz.TÜRK-İŞ Konfederasyonumuz da bu meseleyi olmazsa olmazı haline getirmiştir" diye konuştu.

MEVCUT YÖNETMELİK KONUYA ÇÖZÜM GETİRMİYOR

Başkan Akçul, şunları söyledi: "800 binin üzerinde taşeron emekçisi kadroya alındı, bu hepimizi sevindirdi. Ama sonradan bir baktık ki KİT'ler kapsam dışı kalmış. Bu tabi bizim en büyük üzüntümüz oldu. Bizim örgütlülük alanımızda 800 bine yakın taşeron çalışanı arkadaşımız var. O yüzden bu meseleyi birinci önceliğimiz haline getirdik, peşindeyiz.

GELEN BİLGİLER İÇ AÇICI DEĞİL

Bu konuyla ilgili bir yönetmelik çıktı ama o bizi çok tatmin etmiyor. Mevcut yönetmelik bu konuya da bir çözüm getirmiyor. Arkadaşlarımız bir çalışma yaptılar, ilgili kurumlardan bilgi istediler. Ancak gelen bilgiler de çok iç açıcı değil. Ama şundan emin olun, bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağız."

TÜRKİYENİN EN İYİ FACEBOOK TAŞERON SAYFASI TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

TÜRKİYENİN EN İYİ FACEBOOK TAŞERON GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

 

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum