Taşeronda Yetkili Sendika Biziz

Taşeronda Yetkili Sendika Biziz

Taşeronda Yetkili Sendika Biziz

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı tarafından Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığına, Niğde Belediyesi Personel A.Ş işletmede Toplu İş Sözleşmesi yapması için yetki tespit yazısı gönderildi.


Konuyla ilgili bilgi veren Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı tarafından gönderilen tespit yazısıyla, sendikal anlamda Niğde'de yapılan başarılı çalışmaların tescil edildiğini söyledi.

İl Başkanı Demircioğlu; "Taşeron sistemde çalışırken HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan'ın ve yönetim kurulu üyelerinin büyük gayreti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla kadroya geçen Niğde Belediyesinde çalışan işçi arkadaşlarımıza yetkili sendika olduğumuz haberini müjde olarak vermek istiyorum. Yapılacak toplu iş sözleşmesinde önce insan önce emek sloganı altında işçi onuruna yakışır bir şekilde yol izleyeceğiz. Niğde'de ve bölgemizde hızlı bir şekilde büyüyerek teşkilatlanmamıza devam ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Hizmet-İş Sendikası İl Başkanlığımıza bağlı diğer kurumlarda da yetki almaktır. Bir yıl gibi kısa zaman diliminde Niğde'de ki bütün belediye ve kurumlarda teşkilatlanıp yetki alacağız" şeklinde konuştu. - NİĞDE

TÜRKİYENİN EN İYİ FACEBOOK TAŞERON SAYFASI TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

TÜRKİYENİN EN İYİ FACEBOOK TAŞERON GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.