Taşkent SYDV kamu personeli alım başvurusu başladı

Taşkent SYDV kamu personeli alım başvurusu başladı

Taşkent SYDV kamu personeli alım başvurusu başladı

Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV kamu personeli alımı sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda görevlendirileceği ilanda belirtildi. Konya Taşkent kamu personel alım ilanına başvurular başladı. Başvuru için son tarih 12 Ekim olarak ilan edildi.

Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olma şartı ilanda belirtiliyor. SYDV adayının en az B sınıfı ehliyet sahibi olması gerektiği ilanda yer alıyor. Adayın başvuru tarihinden itibaren son altı aydır Taşkent İlçe sınırlarında ikamet ediyor olması gerekiyor. Taşkent SYDV adayının ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2015 veya 2016 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranıyor. Adayların Adli Sicil Kaydı bulunmaması ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmaması isteniyor. İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b.) kullanabiliyor olmak şartı aranıyor.

Taşkent SYDV ilanına başvuru için son tarih 12 Ekim olarak duyuruldu. Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV Sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek kamu personeline 2.867 TL ile 3.154 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV kamu personellerine Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez ikramiye ödeniyor. Konya Taşkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuru için TIKLAYINIZBUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.