Tatlıses’i cinsel istismarla suçlamıştı

Tatlıses’i cinsel istismarla suçlamıştı

TATLISES BANA 20 YAŞIMDA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU DEDİ FLAŞ GELİŞME

Eski oryantal Sibel Gökçe, katıldığı bir televizyon programında imparator İbrahim Tatlıses'in kendisine 20 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğunu açıklamıştı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bu sözler üzerine Sibel Gökçe'ye tazminat davası açmıştı. Açılan tazminat davasında karar verildi.

 

Eski oryantal Sibel Gökçe, Aramızda Kalsın isimli televizyon programına geçtiğimiz yıllarda katılarak flaş açıklamalarda bulunmuştu. Sibel Gökçe, imparator İbrahim Tatlıses’in 20 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğunu söylemişti.

“ONURUM KIRILDI, İTİBARIM ZEDELENDİ”
Günaydın’da yer alan habere göre: İbrahim Tatlıses hakkındaki cinsel istismar suçlamasının ardından “İftira ve hakaret içeren bu asılsız ifadeleriyle onurum kırıldı, itibarım zedelendi. Ben kimseye cinsel istismarda bulunmadım” diyerek Gökçe’yle birlikte TV kanalı, program yönetmeni ve yapımcısına 60 bin liralık tazminat davası açtı.

İBRAHİM TATLISES’E TAZMİNAT ÖDEYECEK
Avukatı, hiçbir gerçekliği ve dayanağı olmayan bu çirkin ve asılsız iddia yüzünden müvekkilinin yaşantısının olumsuz yönde etkilendiğini belirtti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada geçtiğimiz günlerde karar verildi.
Mahkeme Gökçe’nin Tatlıses’e cinsel istismar iftirası attığı 2013 yılından itibaren faiziyle 12 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.