TAV havalimanları en az lise mezunu personel alım

TAV havalimanları en az lise mezunu personel alım

TAV havalimanları en az lise mezunu personel alımı yapıyor.

TAV havalimanlarında açık bulunan 12 pozisyon için personel alımı yapılacağı ilan edildi. TAV havalimanları tarafından yayınlanan ilanlarda kendine uygun açık pozisyon bulamayan adaylar genel başvuru bölümüne özgeçmiş bırakarak ilerleyen zamanlarda açılacak pozisyonlar için başvuru bırakabilecekler.

TAV havalimanlarında personel alımı yapılacak açık pozisyonlar; Servis Elemanları, Satış Danışmanı, Arabic & English Speaking Helpdesk Agent, Dağıtım Elemanı, Network Ve Güvenlik Teknisyeni, Sunucu Depolama Ve Wındows Sistemler Teknisyeni.  Bilgi İşlem Saha Yöneticisi, Network Desıgner, ICT Solution Architect ve Network And Securıty Systems Admınıstrator. Ystem And Applıcatıon Admınıstrator – Avıatıon olarak ilan edildi.

Servis Elemanı alımına başvuru yapabilmek için; En az lise mezunu olmak, İngilizce bilmek, zincir otel ve/veya restoranlarda en az 2 sene servis tecrübesine sahip olmak, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'nda ikamet etmek, askerlikle ilişiği bulunmamak ve vardiyalı sistemde çalışabilmek şartları aranıyor. Alınacak personeller İstanbul Atatürk Havalimanı operasyonunda görevlendirilecekler.

Dağıtım Elemanı alımına başvuru yapabilmek için; En az lise mezunu olmak, vardiyalı sistemde çalışabilmek, ehliyet sahibi olmak ve araç kullanabilmek, bilgisayar kullanabilmek ve askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor. İşe alınacak personeller Esenboğa Havalimanı İç ve Dış Hatlar  Terminali operasyonunda görevlendirilecekler. TAV havalimanlarının diğer açık pozisyonlarını incelemek ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.