TBMM 17.300 TL Maaşla Personel Alımı Yapacak

TBMM 17.300 TL Maaşla Personel Alımı Yapacak

TBMM 17.300 TL Maaşla Personel Alımı Yapacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi 17.264 lira maaşlı kamu personeli alımı yapılıyor. Alınacak personel hangi unvanda? Nasıl bir görev bekliyor?TBMM tarafından ilan edilen 18 sözleşmeli bilişim personeli alımına başvurabilecek adayların hangi şartları sağlamaları gerekiyor? 

KİMLER BAŞVURABİLİR?

 Devlet Memurları Kanunu madde 48’de belirtilen şartların sağlanması ilk şarttır.Eğitim durumu olarak 4 yıllık yazılım mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilir.

ARANAN ÖZELLİKLER NELER?
Başvuracak adaylarda tecrübe de aranmaktadır. Başvurulacak kadronun özelliğine göre 3 ya da 5 yıllık tecrübe istenmektedir. İlana erkek ve kadın adaylar başvuru yapabilecektir. Ancak erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Bunların yanı sıra her bir kadro için özel olarak birtakım sertifikalar istenmektedir.Başvuru yapan adayların KPSS puanının %70’i YDS puanlarının da %30’u değerlendirmeye alınacaktır. KPSS puanı bulunmayan adayların ise puanı 70 olarak kabul edilecektir. Bu iki puanın ortalaması alındığında alınacak personel sayısının 10 katı kadar aday içerisine giren kimseler sözlü ve yazılı sınava çağrılacaktır.Bu kişilerin isimleri TBMM’nin internet sayfasından ilan edilecektir.

Sınavlar başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından 30 gün sonra TBMM’de yapılacaktır. Bu süreç sonunda asil sıralamasına giren kimselerin adreslerine tebligat yapılacaktır. Bunun sonrasında göreve başlamak için sözleşme imzalanacaktır.

TBMM 18 sözleşmeli kamu personeli alımı ilan kılavuzu için TIKLAYIN!

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.