TCDD İşçi Alımı 2016

TCDD İşçi Alımı 2016

TCDD İşçi Alımı 2016

İŞKUR ortaklığı ile Karabük ili içerisinde Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı pozisyonun da çalışacak eski hükümlü personel aranıyor.

İşsizlere yaptığı çalışmalar hile iş bulmaya devam eden İŞKUR bir yenilik daha yaptı ve eski hükümlülere de iş imkanı sunmaya başladı. Bilindiği gibi özel ya da kamu sektöründe personeller işe alınmadan önce sicil kaydına bakılarak temiz olup olmadığı kontrol edilmektedir. Ağır suç ya da yüz kızartıcı suç işleyen personelleri hiçbir kurum işe almamaktadır.

İŞKUR bunun farkında olduğu için yaptığı yenilik ile eski hüküm yemişlere iş imkanı sunacak. İlk iş teklifi Karabük'ten yapıldı ancak alınacak kişi sayısı sadece 1 olarak belirtildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına bağlı olarak çalışacak olan personel işe alındığı takdirde 4 ay boyunca denenecek. Eğer işe uyumsuz olur ya da gerekli kurallara uymazsa işine son verilecek ve başka bir eski hükümlü personele iş imkanı sunulacak. Alınan personeller TCDD'ye bağlı olarak Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı görevinde çalışacak. Adayların gerekli formu İŞKUR'dan elde etmeleri ve doldurup TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine en son 16 Haziran 2016 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Form teslim etmeyen adaylar mülakata alınmayacaktır. Formları kendiniz teslim etmelisiniz.

Alınacak Personellerin Bitirmiş Olması Gerektiği Bölümler

TCDD'ye bağlı Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı görevinde çalışmak isteyen adaylar aşağıda belirtilmiş olan bölümlerin birini bitirmiş olması gerekmektedir.

Bobinaj Büro Makinaları Teknik Servisi Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım Endüstriyel Bakım Onarım Görüntü ve Ses Sistemleri Güvenlik Sistemleri Haberleşme Sistemleri Yüksek Gerilim Sistemleri Elektrik Bobinajcılık Elektrik - Elektronik Otomatik Kumanda Elektrikçilik Bölümü Elektrik Tesisatçılığı Elektro Mekanik Taşıyıcılar Asansör Bölümü Endüstriyel Elektronik Elektronik Radyoculuk Monitörlük Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Teknolojisi (Otomosyon Sistemleri Dalı)
Yukarıda ki bölümlerden her hangi birini bitiren tüm adayla pozisyon için uygun görüldüğü takdirde iş başvurusu kabul edilecek

Kütahya TCDD Eski Hükümlü Personel Alacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Kütahya ili için açık bulduğğu bir kişilik kontenjanı İŞKUR ortaklığı ile eski hüküm yemiş bir personel ile dolduracak.

İŞKUR ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının anlaşması ile eski hüküm yemiş personellere iş imkanı sunulmaya başladı. Günün ilk haberinde Karabük ili için raylı sistemlerde çalışacak personel alınacağı belirtilmişti. Yine eski hüküm yemiş personeller için bir ilan daha yayınlandı ve bu seferde Kütahya ili için olduğu belirtildi. Söz konusu işe alınacak olan personel Kütahya ili TCDD'ye bağlı Demiryolları hattı bakım ve onarıcısı pozisyonunda çalışacak. Alınacak personel sayısı ise bir olarak ifade edildi.

Söz konusu kadroya başvurmak isteyen adaylar İŞKUR merkezlerinden gerekli formu elde edip bütün bilgileri eksiksiz doldurduktan sonra formu TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine en geç 21 Haziran 2016 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Teslim edilmeyen form sahipleri mülakata çağrılmayacak ve söz konusu kadroya alınmayacaklar. İşe alınan personeller ise 4 ay boyunca denenecek.

İstenilen Belgeler
TCDD alınacak olan personellerden istenilen belgeleri de belirtti.
Kütahya ilinde Demiryolu hattı bakım ve onarıcısı pozisyonunda çalışmak için önceden en az bir yıl deneyim sahibi olmanız gerekiyor
Öğrenim belgeniz ve kimlik fotokopiniz istenmektedir.
Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak hüküm yediğiniz konusunda onaylanmış bir belge de gerekmektedir
İkametgah ve askerlik durum belgeniz içinde rapor sunmalısınız.
Yukarıda ki şartları sağlayan adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilir 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.