TCDD İzmir İşçi Alımı 2016

TCDD İzmir İşçi Alımı 2016

TCDD İzmir İşçi Alımı 2016

İZMİR İLİ İÇİN 2 KİŞİLİK ENGELLİ KONTENJAN AÇIĞI TALEBİMİZ İLAN EDİLİRKEN GENEL ŞARTLAR VE NOTLAR BÖLÜMÜNDE DUYURULACAK HUSUSLAR 
Bu teşekkül İzmir il sınırları içerisinde barındırılan 2 engelli işgücü talebimiz ile ortaya çıkmıştır. İzmir çalışma ve iş kurumu tarafından verilmiş olup bu iş ilanı sadece İzmir il düzeyinde olacaktır. 
İşkur tarafından verilmiş olan bu ilana göre nihai listede yer alan adaylar noter huzurunda yapılacak olan kuraya ve sözlü sınava aşağıda belirteceğimiz fotokopiler ile TCDD'nin internet sitesinde yayınlanacak olan 1 adet resimli iş talep bilgi formunu eksiksiz doldurup 08.04.2016 tarihinde TCDD'nin Genel Müdürlüğü insan kaynakları daire başkanlığ Anafartarlar Mahallesi Hipodrom caddesi No:3 Altındağ - Ankara adresine gelip teslim etmesi gerekmektedir. Eğer belirtilen belge teslim edilmezse adaylar noter huzurunda olacak olan çekilişe ve sözlü sınava katılamayacaklar.
İşkur tarafından bildirilmiş olan bu iş ilanı içerisinde yer alan bilgilere göre kura çekimi noter huzurunda yapılacak olan eğer nihai listede adı çıkarsa tebligat şeklinde sözlü bildiri yapılacaktır.
Eğer nihai listede adınız çıkarsa ve evrak teslimi yapmışsanız talebin 3 katından fazla olması durumunda sözlü sınava girmeye hak kazanmış olan adaylar 13.04.2016 tarihinde saat tam 10 sırasında TCDD işletmesi genel müdürlüğü insan kaynakları daire başkanlığı anafartalar mahallesi hipodrom cad. no: 3 Altındağ / Ankara adresinde noter huzurunda yapılacak olan kura çekimine katılmalıdır. Bu kura çekimi sayesinde kimler sözlü sınava girecek bunlar ortaya çıkacaktır.

 

İZMİR İLİ İÇİN 1 KİŞİLİK ESKİ HÜKÜMLÜ KONTENJAN AÇIĞI TALEBİMİZ İLAN EDİLİRKEN GENEL ŞARTLAR VE NOTLAR BÖLÜMÜNDE DUYURULACAK HUSUSLAR 
Bu teşekkül izmir ili içerisinde yayınlanmıştır. 1 kişilik eski hükümlü işgücü talebi verilmiştir ve izmir çalışma ve iş kurumu tarafından sadece izmir ili içerisinde geçerli sayılacaktır. Eğer bu iş ilanının detaylarına bakmak isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz. 
İşkur tarafından bildirilmiş olan nihai listede yer alacak olan adaylar sözlü sınava katılmak için evraklarını eksikszi bir şekilde tamamlaması gerekmektedir. Daha sonrasında belirtilen evraklarla birlikte adaylar TCDD'nin internet sitesine giriş yaparak bu internet sitesinin içerisinde yer alan iş talep bilgi formunu dolduracak. Daha sonra da bu iş talep bilgi formunu alarak 08.04.2016 tarihine kadar adayalr TCDD işletmesi genel müdürlüğü insan kaynakları daire başkanlığı anafartalar mahallesi hipodrom caddesi no: 3 altındağ / ankara adresine gelip teslim edecekler. Eğer adaylar belgelerini teslim etmeze kesinlikle sözlü sınava giriş hakkı kazanamayacaklar.
Eğer nihai listede adınız çıkarsa listede adı çıkan kişilere evrak teslimi yapılacak ve sözlü sınav için tebligat gönderilecektir. 
Yapılacak olan sözlü sınav ise 18.04.2016 tarihinde saat tam 10'da TCDD işletmesi genel müdürlüğü insan kaynakları daire başkanlığı anafartalar mahallesi hipodrom caddesi no:3 Altındağ - Ankara adresinde olacak

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.