TEI-TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. en az lise mezunu personel alımı yapıyor

TEI-TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. en az lise mezunu personel alımı yapıyor

TEI-TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. en az lise mezunu personel alımı yapıyor

TUSAŞ öncülüğünde kurulan TEI dünya çapında havacılık endüstrisine yüksek kaliteli ürünler sunan üretim ve tasarım merkezi haline gelmiştir. TEI, çağdaş inan kaynakları uygulamaları ve öğrenen organizasyon yapısı ile yetenek ve yeterliliklerine göre gelişme imkânı sağlamayı amaçlıyor.

TEI’nın, nitelikli ve deneyimli insan gücüne sahip, sürekli yeni yöntemler keşfeden, çalışanların eğitim ve gelişmesine önem veren kadrolarının içerisine 27 farklı alanlarda yeni personeller alınacağı belirtildi.Bu personeller arasında lise, ön lisans, lisans mezunu adaylardan alımlar yapılacak. TEI- TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. de alınacak olan farklı pozisyonların çalışma saatleri 08.018.00 olarak belirtildi.

Mavi Yakalılar Genel Başvuru pozisyonunda Lise /Ön Lisans ( Mezun) olan adayların yapmış oldukları başvurular kaydedilerek şirket bünyesinde ilerde oluşabilecek pozisyon için değerlendirmeye alınacağı belirtildi.Diğer pozisyonlar için üniversitelerin Endüstri/ İmalat Mühendisliği, Kontrol, Mekatronik, Elektrik, Havacılık, Uzay Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Uçak veya Makine Mühendisliği bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. Adaylar arasında en az 1 yıl tecrübeli ve iyi derece teknik İngilizce bilenler öncelikli olacak.

İlanın tüm detaylarına ulaşmak için  BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.