TEİAŞ En Az 3 Bin 900 TL Maaş İle 193 Kamu Memur Alımı

TEİAŞ En Az 3 Bin 900 TL Maaş İle 193 Kamu Memur Alımı

TEİAŞ En Az 3 Bin 900 TL Maaş İle 193 Memur Alımı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlanarak KPSS 2018/2 merkezi atama tercih kılavuzunun erişime açıldı

Buna göre tercihler bugün itibari ile başlayacak ve 20 Aralık'a kadar devam edecektir. 

YAYIMLANAN DUYURU

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adayların ilgili kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonları tercih edebilmeleri için, 22 Temmuz 2018, 7 Ekim 2018 ve 4 Kasım 2018 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2018-KPSS Lisans, 2018-KPSS Ortaöğretim ve 2018-KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekir.

Adaylar tercihlerini 11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 20 Aralık 2018 gecesi, saat 23.59’da sona erecektir.

Tercihte bulunacak adayların Ek’te yer alan KPSS-2018/2 Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

TEİAŞ 193 MEMUR ALIMI YAPIYOR!

KPSS 2018/2 Merkezi Atama Tercih Kılavuzu detaylarına göre TEİAŞ 193 memur alımını ise lisans mezunu adaylar arasında yapacak. Alımları ise memur, biyolog ve mühendis kadrolarına yapacak.


 
TEİAŞ TERCİH YAPACAKLARA UYARIDA BULUNDU!


Sözleşmeli Personelin sözleşme ücreti, temel ücret, başarı ücreti, kıdem ücreti ve varsa yabancı dil ücretinden oluşmakta olup, bu konuda 399 sayılı KHK’nin 26, 27, 28 ve 30. madde hükümleri uygulanmaktadır.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonucuna göre yabancı dil seviyeleri A olanlara temel ücretlerinin %10’u, B olanlara %5’i ve C olanlara %2’si oranında yabancı dil ödemesi yapılmaktadır.

Şirketimiz personelinin görev ve yer değişikliği işlemleri, Şirketimizin http://www.teias.gov.tr/ adresinden temin edilebilen Personel Yönetmeliği ve Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yürütülmektedir.

Şirketimizde lojman imkânı bulunmakta olup; Lojman Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde değerlendirme yapılmaktadır.

Şirketimize ÖSYM’ce yerleştirilmesini müteakip, ataması yapılarak göreve başlayan personelin, Teşekkülümüz Personel Yönetmeliği gereğince atandıkları iş yerinde en az 2 yıl çalışma zorunluluğu bulunmaktadır.

Şirketimize ait pozisyonları tercih edecek adaylar, yukarıda belirtilen hususlar dışında her türlü konuda bilgi almak üzere İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı ile irtibata geçebilirler.

İrtibat Numarası:
(0312) 203 84 10

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.