Tek başıma bir karar veremem

Tek başıma bir karar veremem

SON DAKİKA - Binali Yıldırım'dan Didem Arslan Yılmaz'ın Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma teklifine yanıt: Tek başıma bir karar veremem

Binali Yıldırım, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu oldu.

Yıldırım, Didem Arslan Yılmaz'ın İBB'nin seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma davetine cevap verdi.

Didem Arslan Yılmaz, Binali Yıldırım'a, "Biz Habertürk olarak ikinize de Habertürk ekranlarında ağırlamak istedik. Ekrem Bey'e sorduk 'Ben çok isterim. Binali Bey kabul ederse, ben o yayında berabek olmak isterim" dedi. Siz bu çağrıya nasıl yanıt veriyorsunuz?" diye sordu.


 
BİNALİ YILDIRIM: TEK BAŞIMA KARAR VEREMEM
Binali Yıldırım da Yılmaz'ın sorusuna, "Olabilir, bakarız. Onun için garanti veremem de. Benim tek başıma vereceğim bir karar değil ama... Prensip olarak olabilir niye olmasın. O benim tek başıma vereceğim bir karar değil. Ben memnuniyetle sizinle program yapmayı arzu ederim. Hele biraz eteklerimizdeki taşları dökelim" yanıtını verdi.

YSK'nın gerekçeli kararı sonrası Binali Yıldırım'dan 'oylar çalındı' açıklamasıYSK'nın gerekçeli kararı sonrası Binali Yıldırım'dan 'oylar çalındı' açıklaması

Programın ilerleyen saatlerinde Haber Global'e konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a yanıt gelmesinin ardından Yıldırım'a uyarı geldi.

İMAMOĞLU'NDEN JET AÇIKLAMA SONRA YILDIRIM'A UYARI GELDİ, "İKİ KİŞİ KARAR VERMESİ GEREKİR" DEDİ
Yıldırım, İmamoğlu ile canlı yayına çıkma davetiyle ilgili sözlerine verilen arada gelen uyarının ardından "Tek başıma karar vereceğim dememi partisine soracak diye yayıyorlar, maksatlı yapıyorlar. İki kişinin programa katılmasına bir kişi karar verebilir mi, programa katılacak olan iki kişinin karar vermesi gerekir. İki boyutu var. Birinci boyutu iki adayın kabul etmesi. İkincisi kiminle yapılacağı konusunda karar verilmesi" düzeltme yapmak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.