Tekirdağ Polisevi Müdürlüğü 7 İşçi Alımı

Tekirdağ Polisevi Müdürlüğü 7 İşçi Alımı

Tekirdağ Polisevi Müdürlüğü 7 İşçi Alımı


31 Mayıs 2016 Tarihinde Tekirdağ Polisevi Müdürlüğü Tarafından Kamu İşçisi Alım İlanı Yayınlandı. KPSS Şartı Yok İlköğretim, Ortaöğretim ve Önlisans Mezunları Bölüm ve İkamet Şartı Olmaksızın Başvurabilecek.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, 9 Haziran 2016 tarihine kadar İş Kur İl Şube Müdürlüklerinden veya İş Kur internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında, bir sonraki işgünü başvurular kabul edilmektedir.

Talep sayısının üç katından fazla başvuru olması halinde, 16 Haziran 2016 tarihinde saat 09:30 da Tekirdağ Polisevi Toplantı Salonunda Noter kurası yapılacaktır. Noter sonucuna bağlı olarak başvuru sahipleri için yapılacak yazılı ve veya sözlü sınavın yeri ve tarihi talebi veren Kamu Kurumu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Bu durumda öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısının 3 katı kadar asıl ve yedek aday, doğrudan kurayla belirlenir.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı Kamu Kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak şart. Talebe İlköğretim, Ortaöğretim (Lise) ve Önlisans mezunları bölüm şartı aranmaksızın başvuru yapabilecek. Ayrıca ikamet şartı belirtilmemiş olup, ilana Türkiye geneli her yerden başvuru alınacak. İşe alınacak kişilere asgari ücret ödenecektir.

Başvuracak adayların İş İlan No (00003252178) ile başvuru yapmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.