Tekirdağ Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü 12 Personel alım ilanı

Tekirdağ Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü 12 Personel alım ilanı

Tekirdağ Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü 12 Personel alım ilanı 13 Ekim 2016 da yayınladı.

 Başvuru son 20 Ekim 2016 tarih olarak belirlenmiştir. Tekirdağ Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü 12 Personel alım ilanında açık pozisyon olan 2 kişi erkek 10 kişi bayan olmak üzere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öncülüğünde istihdam edilecektir.

İstihdam edilecek personeller Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neşe Atik Başkanlığında Tekirdağ Merkez Karaevli Köyü, Karaevlialtı mevkiinde Antik Heraion Teikhos Şehrinde arkeoloji kazı çalışmalarına katılacaktır.

Tekirdağ Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü’ne Alınacak personellerde öncelikli olarak Arkeolojik Kazı Deneyimi olan 1 kişi erkek 10 kişi bayan ve 1 kişi erkek olan arkeolog ( usta öğretici ) olarak çalıştırılacaktır. Başvuracak personellerde KPSS şartı yok, Eğitim durumu ise belirtilmemiştir.

Başvurular Çalışma ve İş Kur Müdürlüğü  üzerinden ve şahsen Tekirdağ Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü Prof. Dr. Neşe ATİK Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Değirmenaltı Yerleşkesi Tekirdağ adresine başvurulacaktır. İletişim için verilen bilgide telefon no: 0532 414 82 37 olarak bildirilmiştir. Başvuru esnasında iş kur kamu dışında alımlar bölümünden ilan edildiğinden başvuru bu alımlar bölümünden yapılacaktır.
Başvuru hakkında daha detaylı bilgi ve incelemek için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.