Tembel İnsanlar için 9 Meslek ve İş Fikirleri 2017

Tembel İnsanlar için 9 Meslek ve İş Fikirleri 2017

Tembel İnsanlar için 9 Meslek ve İş Fikirleri 2017

Çalışmak insanoğlunun doğasında olan ve yaşamını sürdürebilmesi için gerekli olan bir olgudur. Fakat herkes çalışkan ve aktif olmayabilir. Bu nedenle günümüzde tembel insanlara iş imkanları tanınmaktadır.

Profesyonel Yabancı İşi
En fazla Çin’de uygulanan bu yöntem ile sadece takım elbisenizi giyerek iş konferanslarında, etkinliklerde ünlü biri gibi davranmanız para kazanma yollarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Profesyonel Sarılma İşi
Dünyada şuanda 16 ülkede var olan bu yöntem en kolay para kazanma yollarından biri olarak görülmektedir. Sadece bir yabancıya sarılarak para kazanabilen insanlar çok fazla sayıda mevcut.

Çin’de İngilizce Öğretmenliği Yapmak
Çin’de İngilizce dersi vermek karşılığında okuldaki Çinli öğretmenlerin 3 kat fazla maaşına sahip olabilmek mümkün. Hem de herhangi bir belge, okul, diploma gibi herhangi bir prosedür de istemiyorlar.

Profesyonel Uyuma İşi
Uyuyarak para kazanabileceğiniz bir iş imkanı sizlere sunulmakta. Bulunulan mekanda özellikle de otellerde kalite standartlarını ölçmek için profesyonel uykuculara ihtiyaç duyulmaktadır. Böylelikle yatak rahatlığı, çarşaf temizliği gibi konularda bu kişilerin raporlarından faydalanmak mümkün…

Oyun Oynayıcı
Çalışmak istemeyip oyun oynayarak saatlerini geçirmek isteyenlere açılan bu gelir kapısı gerçekten çok eğlenceli. Oyun test edicisi olarak çalışabilir ve yüksek tutarlarda ücretler alabilirsiniz. Video oyunu test ederek firmadan yüklü fiyatlar alabilecek hem de eğlenceli vakitler geçirebilmek mümkün… Böylece oyundaki aksaklıkları, zayıf yönleri, donma, takılma gibi sıkıntıları ve farklı fikirleri rapor haline şirkete sunarak para kazanan oyun oynayıcıları daha piyasaya çıkmayan oyunları bile oynayabilme hakkına sahip oluyor hem de oldukça eğleniyorlar.

Bira Tatmak
Hem çalışmak istemeyen hem de bira içmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat’ Bu kişiler sadece biraların tadına bakarak para kazanabilmektedir. Eğitim sonucu bu işe alınarak bira gurmesi olabilmek ve para kazanabilmek oldukça mümkün.

Uyku Testi
Uyuyarak para kazanmak her zaman bir hayal olmaktan çıkıyor. Katılımcıları uyku testine davet eden şirketler karşılığında en kolay para kazanma taktikleri ile katılımcıları mutlu ediyor.

Figüranlık Ücretleri
Figüranlar bilindiği üzere, dizi ve filmlerde en çok ihtiyaç duyulan ve en az görevi olan kişilerdir. Günlük olarak ücretlerini temin eden figüranlar oldukça kolay yoldan para kazanma yolunu tercih edebilmektedir. Figüranlar hem kolay yoldan para kazanıp hem de zaman içerisinde rollerini büyütebilme fırsatı da yakalayabiliyor.

Köpek Bakıcılığı
En eğlenceli işlerden biri olan köpek bakıcılığı sayesinde büyük kar elde edebilmek mümkündür. Köpekleri sevenler için hem eğlenceli hem de büyük bir gelir kapısı olan köpek bakıcılığı sayesinde para kazanmak mümkün. Saatte 50 dolar kazanılabilecek olan bu bakıcılık sayesinde birkaç farklı müşterinin köpeklerini gezdirebilmek de mümkün. Saatleri dolduğunda diğer köpeklerin bakıcılığını üstlenerek daha fazla kar elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.