Temizlik personeli, teknisyen ve aşçı alımı yapılacağı açıklandı.

Temizlik personeli, teknisyen ve aşçı alımı yapılacağı açıklandı.

Uludağ Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya 78 farklı kadrolarda olmak üzere temizlik personeli, teknisyen ve aşçı alımı yapılacağı açıklandı.

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından 78 temizlik görevlisi, teknisyen ve işçi alımı yapılacağı açıklandı.

Lise kontenjanları; 3 kadın temizlik personeli, 20 erkek temizlik personeli, 5 bahçe bakım elemanı, 1 şoför, 2 Diş Protez Alanı - Diş Protez Teknisyeni, 1 Radyoloji Alanı - Radyoloji Teknisyeni, 1 Anestezi ve Reanimasyon Alanı - Anestezi Teknisyeni, 1 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, 2 Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Görüntü ve Ses Sistemleri Teknisyeni, 1 Matbaa Teknolojisi Teknisyeni, 1 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Elemanı ve 1 Bahçecilik Alanı ve Dalları, Tarım Teknolojileri Alanı ve Dalları veya Tarım Alanı İşçisi alanlarında alım yapılacaktır.


Önlisans kontenjanları: 3 Laborant ve Veteriner Sağlık, Veteriner Sağlık Teknikeri, 2 Ağız Diş Sağlığı veya Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri, 1 Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikeri, 1 İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi Teknikeri ile 2 Elektrik veya Elektrik Teknolojisi Teknikeri alımı yapılacaktır.

Lisans kontenjanları: 1 Diyetisyen, 1 Programcı, 1 Gıda Mühendisi ve 1 Büro Personeli kadroların da lisans mezunlarından alım yapılacaktır.


KPSS Puan Şartı Var Mı?

İşe alınacak olan personeller sözleşme kapsamın da istihdam edilecektir. Alımlar KPSS B grubu sıralamasına göre yapılacağı için adayların lise için P94 önlisans için P93 ve lisans için ise P3 puan türün de en az 60 puana sahip olması gerekmektedir.

Başvurular 27 Şubat 2023 tarihi itibariyle alınmaya başlanmıştır. 13 Mart 2023 tarihine kadar başvurular alınmaya devam edilecektir. Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne belirtilen tarihler de şahsen başvuru yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.