THY 1000 PERSONEL ALIMI MEMURLARAHABER

THY 1000 PERSONEL ALIMI MEMURLARAHABER

THY 1000 PERSONEL ALIMI MEMURLARAHABER

THY) bay ve bayan 1000 kabin memuru alımı için başvuru başladı. 

THY 1000 KABİN MEMURU ALIMI 5000 TL MAAŞ

Türk Hava Yolları, ekibini güçlendirmek için bay ve bayan kabin memuru alımları

Başvuru yapacaklar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ya da mavi kart sahibi olmaları  Bay adayların boyları 1.70 ile 1.90 arasında olması gerekirken bayan adayların 1.60 ile 1.80 arasında olması ,boy ile kilonun da birbirileriyle orantılı olması gerekmekte. Daha önce bu sebepten elenenlerin başvuruları da kabul edilmeyecektir. Adayların uçuşu engelleyecek rahatsızlıklarının da bulunmaması gerekmekte

Gerekli ölçümler THY tarafından belirlenen bir sağlık kuruluşu tarafından gerçekleştirilecektir.

Üniformanın kapatmadığı yerlerde dövmesi bulunan kişiler de elenecek

01 Ocak 1988 ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğmuş olmak, En az lise mezunu olmak, İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.) Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 1 yıl tecilli olmak (En az 31.12.2019 tarihine kadar tecilli olmak).

Kabin memuru alımları için başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecektir. 

Kriterleri sağlayan adaylar daha sonrasında THY tarafından yapılacak olan mülakat, test ve online uygulamalardan geçmeleri gereklidir. Tüm bu aşamaların ardından başarılı olan adaylar eğitime tabi tutulacaklar ve bu eğitimin sonunda görevlerine başlayabileceklerdir. Eğitimlerin de İstanbul’da verileceğini ve bu eğitim sırasında yemek ve servis hizmetlerinden istifade edilebilecek

THY A.O.’DA KABİN MEMURU OLMAK... 
Adaylarımız, seçme ve değerlendirme süreçleri sonunda başarılı oldukları takdirde kendilerinden Kabin Memurluğu eğitimine başlama öncesi evrak ve uçuşa uygun olduklarına dair sağlık raporu istenecektir. Bu aşamada uygun olan adaylar Kabin Memurluğu eğitimine davet edilecektir.

THY A.O.’da Kabin Memurluğu eğitimleri İstanbul’da gerçekleştirilmekte olup Kabin Memuru adayları, eğitimleri süresince sadece mevcut Ortaklık servislerinden ve personel yemekhanesinden yararlanabilecektir.

Kabin Memuru adayları, eğitim sonunda başarılı oldukları takdirde THY A.O.’da Kabin Ekibi üyesi olarak göreve başlayacaklardır.

THY A.O.’da Kabin Ekibi personeli Ortaklığın ana üssü olan İstanbul’da görev yapmaktadır. Bununla beraber THY A.O. personeli, Ortaklık tarafından tayin edildiği noktada ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmekle yükümlüdür.

Kabin Memurluğu mesleği, üniforma kullanmayı gerektiren bir meslek olup, THY A.O.’da Kabin Ekibi üyesi olarak görev yapanlar Ortaklığın halen geçerli olan Kabin Ekibi Üniforma Kullanımı ve Temsil El Kitabı’nda yeralan düzenlemeler (örneği aşağıdaki resimde yeralan) doğrultusunda görev yapmayı kabul ve taahhüt etmekle yükümlüdür.

ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE! 
Başvurunun geçerli sayılabilmesi için tüm ilan kriterlerinin karşılanması gerekmektedir. Bir mağduriyet durumu oluşmaması için, ilan kriterlerine uygun olunmadığı halde uygun seçenekler işaretlenerek başvuru yapılmamasını önemle hatırlatırız.
İlan kriterlerini karşılamayan adaylar, uygunsuzlukları tespit edildiğinde süreç dışı kalacaktır.
THY A.O.’dan herhangi bir sebeple iş sözleşmesinin feshi yoluyla ilişiği kesilen adaylarımızın başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

MEMURLARAHABER.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.