THY Bilgi teknolojileri alanında personel alımı

THY Bilgi teknolojileri alanında personel alımı

THY Bilgi teknolojileri alanında personel alımı

Türk Hava Yolları (THY) yayınladığı personel alım ilanı ile bünyesinde çalışmak üzere Bilgi teknolojileri alanında tecrübeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

THY tarafından 4 Mart 2016 tarihinde güncellenen personel alım ilanı ile bünyesinde görev alacak Bilgi teknolojileri alanında tecrübeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

 

Başvurular an itibariyle başladı. Başvurular ilgili pozisyonlara yeteri kadar başvuru sağlanması durumunda kapatılacak. Yani son başvuru tarihi gibi bir durum söz konusu olmayacak.

THY 2016 Personel alımı kapsamında yayınlanan ilanda; Android ve İOS Mobil yazılım uzmanları,  Kullanıcı Deneyimi Uzmanı, Web Ön Yüz Geliştirme Uzmanı, Java Yazılım Uzmanı ve İş Analisti pozisyonlarına personeller alınacak.

 

Alım lisans düzeyinde gerçekleşecek. Başvurusunu gerçekleştiren adaylar arasından uygun bulunan adaylar yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamalı bir sınava tabii tutulacaklar.

THY Personel alımı için başvuru yapan adaylar sadece bir pozisyon için başvuruda bulunabilecekler. Başvurular THY ait internet sitesinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Aşağıda bulunan bağlantı üzerinden THY Bilgi teknolojileri ( Bilişim Personeli) alım ilanına erişim sağlayabilir ve başvuru yapabilirsiniz. THY personel alım ve Başvuru için TIKLAYINIZ.

Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.