THY En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

THY En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

THY En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

THY Teknik A.Ş. - Lisanslı Uçak Bakım Teknisyeni

THY Teknik Havacılık Bakım-Onarım sektöründe çalışmaya istekli takım arkadaşları arıyor.THY Teknik, sahip olduğu yetki, deneyim ve bakım kültürüyle, başta Türk Hava Yolları olmak üzere, birçok ülkenin onlarca hava yolu şirketine "Uçak Bakım-Komponent Bakım ve Mühendislik hizmetleri” sunan, dünyanın önde gelen havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşlarından birisidir.

Gelecek vizyonu çerçevesinde büyümeye devam eden THY Teknik, yeniliğe açık çözüm odaklı, farklı bakış açılarına sahip ve dinamik takım arkadaşları arıyor.

Genel Özellikler

T.C. Vatandaşı olmakEn az lise mezunu olmakAdli sicil ve arşiv kaydı bulunmamakVardiyalı düzende çalışabilecekAskerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmakGerekli görüldüğünde İstanbul dışındaki lokasyonlarda görev alabilecekTakım çalışmasına yatkınBirden fazla işi üstlenebilcek, pratik ve sonuç odaklıÖğrenmeye ve çalışmaya hevesliTeknik ÖzelliklerSivil hava taşıtlarının bakım/onarımı alanında en az 3 yıl iş tecrübesi bulunmakA kategori, B1 uçak gövde-motor veya B2 aviyonik kategorilerinde aktif bir lisans sahibi olmakİngilizce olarak kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yeterliliğine sahip olmak

Sadece doğrudan ilana başvurular değerlendirilecektir.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.