Thy part time ve tam zamanlı çalışacak personel alımı yapacak.

Thy part time ve tam zamanlı çalışacak personel alımı yapacak.

Thy part time ve tam zamanlı çalışacak personel alımı yapacak.

Türk Havayolları (THY) tarafından yayınlanan personel alım ilanı ile Bilgi Teknolojileri Alanında personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Alım hem tam zamanlı hem de Part time olarak gerçekleşecek.

THY personel alımı kapsamında 1 Nisan 2016 tarihinde yayımlanan ilanda Hem part time hem de tam zamanlı Bilgi Teknolojileri Alanında çalışma arkadaşları aradığını duyurdu.

 

Bilgi Teknolojileri Alanında part time çalışma kapsamında Üniversitelerin tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği bölümlerinde 3’ncü sınıf öğrencisi olması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların haftanın en az 2 günü, en az 20 saat görev yapabilecek durumda olması gerekiyor.

THY Bilgi Teknolojileri Alanında tam zamanlı personel alımı kapsamında ise; 

 

14 açık pozisyon bulunuyor.

 

THY personel alımında başvuruda bulunacak olan adayların 1978 yılı sonrası doğmuş olması gerekiyor. THY personel alımı için nasıl başvuruda bulunulabilir?

 

Aşağıda bulunan link ile ilanların bulunduğu sayfaya erişim yapabilir ve çevrimiçi başvuruda bulunabilirsiniz. Yeterli başvurunun oluşması durumunda ilanlar yayından kalkacaktır. THY Bilgi Teknolojileri Alanında personel alım başvurusu için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.