THY personel alımı yapıyor 23 Şubat 2016

THY personel alımı yapıyor 23 Şubat 2016

THY personel alımı yapıyor 23 Şubat 2016

Türk Hava Yolları (THY) A.O. tarafından 23 Şubat 2016 tarihinde personel alımı ilanı yayınlandı.

THY A.O. bay Paramedik personel alımı gerçekleştirecek. Alımlarda KPSS puan şartı aranmayacak ve yeteri kadar başvuru alındığında ilan kaldırılacak. Başvurular THY’nın resmi internet adresinden online olarak yapılacak olup, internet dışında başka bir yolla başvuru yapılamayacak. Başvurusu uygun bulunan adaylar yazılı sınav ve mülakat aşamalarına davet edilecekler.

THY’nın Paramedik personel alımına başvuru yapabilmek için; Sağlık Meslek Lisesi veya Sağlık Meslek Yüksekokullarının Paramedik bölümünden (İlk ve Acil Yardım Teknikerliği ya da Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği) mezun olmak, alanında en az 2 yıl deneyimli olmak, Ambulans kullanabilecek düzeyde en az B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor.

Ayrıca T.C. vatandaşı olmak, Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Askerlik ile ilişiği bulunmamak, 1980 yılı ve sonrası doğumlu olmak, vardiyalı düzende ve İstanbul’da çalışmasına engel bulunmamak, orta derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olabilecek) aranan şartlar arasında bulunuyor. THY personel alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgiye aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

THY A.O. Bay Paramedik Personel Alımı İlanı İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.