THY Tam ve Yarı Zamanlı Personel Alımı 24 Ağustos 2016

THY Tam ve Yarı Zamanlı Personel Alımı 24 Ağustos 2016

THY Tam ve Yarı Zamanlı Personel Alımı 24 Ağustos 2016

Türk Hava Yolları tarafından 24 Ağustos 2016 tarihinde personel alım ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilanlara yeteri kadar başvuru alındıktan sonra ilanlar yayından kaldırılacaktır. Aşağıdaki ilan metinlerinden hemen başvuru yapabilirsiniz.

THY A.O. Bilgi Teknolojileri Alanında personel alımı için: T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği 2 yıl tecilli olmak, 01.01.1978 tarihinden sonra doğmuş olmak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak, Takım çalışmasına yatkın, kişisel motivasyonu yüksek olmak, Araştırmayı, öğrenmeyi ve keşfetmeyi sevmek, Teknolojiyi ve yenilikleri takip etmek, Analitik düşünce ve problem çözme yeteneğine sahip olmak, İngilizce seviyesinin en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilmek ya da THY A.O.’nun yapacağı dil sınavında başarılı olmak, TOEFL (IBT): 79 IELTS (Academic): 6.5 YDS: 75 puan almış olmak şart.

THY A.O. BT Alanında Part-Time pesonel alımı için: Üniversitelerin Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar-Enformatik, Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilişim Teknolojisi, Adli Bilişim Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Elektrik ve Elektronik Mühendisliği), Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği, Enformasyon Teknolojileri, Enformatik, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yazılım ve Bilişim Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden lisans mezunu olmak Üniversitelerin tercihen Bilgisayar, Elektronik, Endüstri, Matematik ve İşletme Müh. bölümlerinde okuyan, Lisans 3. veya 4. Sınıf öğrencisi olanlar başvurabilecek.

İngilizce seviyesinin en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilen ya da THY A.O.’nun yapacağı dil sınavında başarılı olan çalışma arkadaşları arıyoruz. TOEFL (IBT): 79 IELTS (Academic): 6.5 YDS: 75 puan almış olmak şart.

Başvuru için buraya  TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum