THY Teknik Önlisans Mezunu Personel Alımı Temmuz 2017

THY Teknik Önlisans Mezunu Personel Alımı Temmuz 2017

THY Teknik Önlisans Mezunu Personel Alımı Temmuz 2017

Türk Hava Yolları Teknik tarafından personel alımı yapılacak. Meslek Yüksek Okulu MYO mezunu personel alımı için 3 ay eğitim sonrası istihdam yapılacak 

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü işbirliği ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı düzenlenecek, programı başarı ile tamamlayan adayların istihdamını 3 ay sonunda gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını 14 Temmuz 2017 tarihi saat 16:00’ya kadar yapabilecekler. ​

işte duyuru:

THY Teknik A.Ş., yüksek nitelikli teknik ve uzman personeliyle, başta THY A.O. olmak üzere, dünyanın her ülkesinden gelen onlarca hava yolu şirketine ait uçakların motor ve komponentlerine yaptığı bakımlarla ve bu şirketlere vermiş olduğu mühendislik hizmetleriyle havacılık sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı ve kalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına giren THY Teknik A.Ş. 'nin dinamizmiyle takımının bir parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.

Bu ilan kapsamında THY Teknik A.Ş. İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı düzenleyerek programı başarı ile tamamlayan adayların istihdamını 3 ay sonunda gerçekleştirecektir. İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 54 TL ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır.

Genel Kriterler

T.C. vatandaşı olmak
01.01.1990 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak
Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 1 yıl tecilli olmak
Meslek Yüksek Okullarının aşağıdaki bölümlerinden mezun olmak
Oto Boya ve Karoseri (Ön Lisans)
Boya Teknolojisi (Ön Lisans)
Aranan Nitelikler

Takım çalışmasına yatkın
Koşullara kolay adapte olarak çözüm üretebilme becerisine sahip
Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı
Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli
Vardiyalı düzende çalışabilecek
İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul'da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek
Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (Renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, duyma bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar)
Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.
İlana başvuru 14.07.2017 saat 16.00 'ya kadar yapılabilecektir.
İlan kriterlerini sağlayan adaylar mülakata davet edilecektir.  Mülakat aşamasında adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.
Çalışma süresince THY Teknik A.Ş. operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir.
Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup, bu adaylardan işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.

BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.