THY VE Türk Telekom KPSS Şartsız En Az İlkokul Mezunu Memur Alımı Yapıyor

THY VE Türk Telekom KPSS Şartsız En Az İlkokul Mezunu Memur Alımı Yapıyor

THY VE Türk Telekom KPSS Şartsız En Az İlkokul Mezunu Memur Alımı Yapıyor

Türk Telekom İŞKUR iş ilanları ve THY İŞKUR iş ilanları yayımlayarak memur alımı ve personel alımı yapıyor. Alımlara başvuracaklar en az ilköğretim mezunu olması isteniyor. THY personel alımı 2 şehre yapıyor. Türk Telekom personel alımı İstanbul ve Kars şehirlerine yapıyor.

Türk Telekom Beg Mağazacılık bayisi Türkiye İş Kurumu üzerinden farklı kadro ve şehirlerde personel alım ilanı yayımlamıştır. Yayımlanan ilanlarda kadro dağılımı şu şekildedir.

İstanbul iline çağrı merkezi elemanı ve satış temsilcisi ile Kars iline ise satış danışmanı – uzman personeli alınacağın duyurdu. Alımlar başlamış olup son başvuru tarihleri farklılık gösterdiğinden aşağıda iş ilan numaraları vermiş olduğumuz linki kontrol etmeniz gerekmektedir.

İstanbul çağrı merkezi elaman alımı için: Tele satışta görev yapacak ofis içinde çalışacak bayan eleman aranmaktadır. İnternetten başvuru yapan adayların başvur butonuna tıkladıktan sonra işveren ile irtibata geçmesi gerekmektedir. En az öğrenim seviyesi: Ortaöğretim lise ve dengi okullardan mezun olanlar. Kadın 18- 35 “24.05.2001 - 25.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler. Tercih Edilen İkamet İlçeleri: tuzla , Maltepe, Pendik, Üsküdar, kartal, Kadıköy olarak belirtilmiştir.  İş ilan 00004949390 numarası ile 10 kişi alınacaktır.


İstanbul satış temsilcisi plasiyer personel alımı:

Kurumsal satış yöneticisi ve ofis içinde çalışacak  personel istihdam edilecek. Tercih edilen ikamet ilçeleri: sancaktepe, tuzla, Sultanbeyli, Maltepe, Ümraniye, Pendik, Üsküdar, şile, kartal, Kadıköy olarak belirtilmiştir. İş ilan 00004973732 numarası ile 2 kişi alınacağı ilanı yayımlanmıştır.Kars satış danışmanı – uzmanı personel alımı: Türk Telekom Satış mağazasında satış ve iletişim üzerine çalışan alınacaktır. Bay - bayan farketmez 25-30 yaş aralığında tecrübeli olması öncelik sebebidir. Mağaza Faik bey cad. Gratis Mağazası Karşısındadır. İş ilan 00004970103 numarası ile 1 kişi alınacak.

THY İstanbul 2 kişi büro memuru alımı için; en az ilköğretim mezunu olması isteniyor.

OFİS DESTEK ELEMANI:

Apron giriş izni ve daimi kart işlemlerinin takibi, seyahat ( uçak, otel vs.) organizasyonların yapılması, finans ay kapanışı kayıtlarının kontrolü ve iade fatura düzenlenmesi, şirkette kullanılan yazılımlar üzerinden çeşitli taleplerin oluşturulması işleri.

ATÖLYE DESTEK PERSONELİ VEYA TEKNİSYENİ:

Atölyenin genel tertip ve düzeninin sağlanması, yardımcı işlerin takibi, dökümantasyon, arşivleme, departmalara idari işler desteği, şirkette kullanılan yazılımlar üzerinden çeşitli taleplerin oluşturulması işleri.

Engelli kadrosu için 00004939368 ilan numarası ile 16 Mayıs 2019 bitimine kadar başvuru yapılması gerekmektedir.

Beden işçisi 2 kişi 00004939970 ilan numarası ile en az ilköğretim mezunu ve 17 Mayıs 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılması gerekmektedir

 Alım Muğla şehrine engelli kadrosundan yapılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.