TOFAŞ çok sayıda personel alıyor

TOFAŞ çok sayıda personel alıyor

TOFAŞ çok sayıda personel alıyor

 Toplam 34 açık pozisyonu başvuruya açan TOFAŞ, yapacağı alımlarda KPSS puanı gibi bir şart sunmuyor. TOFAŞ'ın başvuru şartları her pozisyon için farklı olmakla beraber ağırlıkla pozisyona uygun bölümlerden mezun olmuş, iş deneyimi olan, İngilizce bilen gibi başlıklarla görünüyor.

Son bir haftada güncellenen ilanlar; malzeme talep ve dağıtım lideri, üretim elemanı, ticari kontrol uzmanı, fermas servis / garanti mühendisi, fermas servis danışmanı, gövde hareketli parçalar tasarım mühendisi, satış sonrası filo ve hasar yöneticisi, yan sanayi kalite geliştirme uzmanı, boya ve kalite teknoloji uzmanı, arge malzeme mühendisi, pres teknolojik sistemler bakım uzmanı, müşteri ilgi merkezi yöneticisi, montaj/süsp. teknoloji uzmanı-elektrik/elektronik, montaj/süspansiyon teknoloji uzmanı-mekanik, gövde teknolojisi uzmanı şeklinde pozisyonlarda görünüyor. Bunlar dışında da açık durumda olan pozisyonlar mevcut.

İktisat, işletme, lojistik, makine, elektronik, havacılık/uçak, mekatronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, MYO, EML, teknik lise ve ÇPL gibi pek çok okul ve bölümden mezun olanlar, kendilerine uygun pozisyonlara iş başvurusunda bulunabilir. Tofaş Türk Otomobil Fab. A.Ş.'de açılan pozisyonlar için ilan detaylarına bakabilir, üye hesabınızla giriş yaparak veya yeni hesap oluşturarak başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru şartlarına, ilan detaylarına, açık pozisyonlara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.