Toplam 7238 memur alınıyor. İŞTE KADROLAR

Toplam 7238 memur alınıyor. İŞTE KADROLAR

Toplamda 7238 memur alınacak. Kadrolar öğrenim düzeyine göre şöyle sıralandı; lisans 3759, önlisans 2928, lise ise 641. İşte kadroların branş ve kurum bazında dağılımları

 2012 YILI KASIM AYINDA KPSS SONUCUNA GÖRE YAPILACAK MERKEZİ YERLEŞTİRME İŞLEMİ HAKKINDA DUYURU son.jpg
 
Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde bu Yönetmelikte (B) Grubu olarak adlandırılan kadro ve pozisyonların kamu kurum ve kuruluşlarınca Devlet Personel Başkanlığı'na bildirilmesini müteakip, bu kadro ve pozisyonlar Nitelik Kod Kılavuzu ve mer-i mevzuat açısından incelenerek ilan edilmek üzere ÖSYM Başkanlığına gönderilmekte ve bu Başkanlıkça da KPSS Tercih kılavuzlarıyla kadro ve pozisyonlar ilan edilmektedir.
 
Adayların Kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlardan durumlarına uygun olanları tercih etmeleri suretiyle, aynı kadro veya pozisyonu tercih eden adaylardan en yüksek puanlı olandan başlamak üzere ÖSYM Başkanlığınca yerleştirme yapılmaktadır. Yerleştirme sonuçları ÖSYM Başkanlığınca adaylara ve bu Başkanlığa ait internet adresinde kamuoyuna duyurulmaktadır.
 
KPSS Yerleştirme Kılavuzunda yer alan kadro ve pozisyonlara ÖSYM Başkanlığınca yerleştirilen adayların, yerleştirildikleri kadro ve pozisyonun niteliklerini taşıdıklarının ilgili kurumda oluşturulan sınav değerlendirme komisyonunca tespit edilmesi üzerine atamaları yapılmaktadır.
 
Bu çerçevede;
 
Kamu kurum ve kuruluşlarınca merkezi yerleştirme yapılmak üzere Devlet Personel Başkanlığına gönderilen (Milli Eğitim Bakanlığına ait Öğretmen kadroları ve kariyer meslek memurları dışında kalan) toplam (7.328) kadro ve pozisyona 19 - 28 Kasım 2012 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca www.osym.gov.tr adresi üzerinden tercih işlemi yapılacaktır.
 
Alınacak Personele İlişkin Sayısal Bilgiler
 
2012-02 KPSS YERLEŞTİRMESİNDE UNVAN VE SINIF BAZINDA KADRO VE POZİSYON ADETLERİ

12-02 KPSS YERLEŞTİRMESİNDE UNVAN VE SINIF BAZINDA KADRO VE POZİSYON ADETLERİ

2012/2 KPSS YERLEŞTİRMESİNDE ÖĞRENİM VE SINIF BAZINDA KADRO VE POZİSYON ADETLERİ

Bundan sonraki süreçte memurlarahaber.com sitesi olarak tüm adaylara başarılar diliyoruz.

SÜREÇTEKİ HİÇBİR ŞEYİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum