Torpilsiz , Mülakatsız üstelik Daimi Olarak 115 Kadrolu Personel Alınacaktır

Torpilsiz , Mülakatsız üstelik Daimi Olarak 115 Kadrolu Personel Alınacaktır

işte ilan metinleri

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğünden:

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Üniversite Hastanesi) çalıştırılmak üzere 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı iş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Türkiye iş Kurumu (iŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde "Sürekli işçi" alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, iŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar iŞKUR internet sitesinden 28/05/2020 - 01/06/2020 tarihleri arasında online olarak veya Türkiye iş Kurumu Genel Müdürlüğü Balıkesir Çalışma ve iş Kurumu il Müdürlüğü Balıkesir Hizmet Merkezine şahsen başvurularak yapılacaktır.


KONTENJAN DAĞILIMI

Çalıştırılacağı Hizmet Türü

Kadro

Sayısı

YÖNTEM

İlan Şartı

Sürekli İşçi (Koruma ve Güvenlik Hizmetleri)

15

NOTER

KURA

ÇEKİMİ

* En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak.

* Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak.(Belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.)

* En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.(Devriye gezilmesi için zaruridir.)

* Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış-35 yaşını doldurmamış olmak.

* Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.

* Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

* BALIKESİR il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi)

21

NOTER

KURA

ÇEKİMİ

* En az ilköğretim mezunu olmak.

* Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış-40 yaşını doldurmamış olmak.

* Temizlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.

* Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

* BALIKESİR il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Sürekli İşçi (Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı)

79

NOTER

KURA

ÇEKİMİ

* Ortaöğretim Kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.

* Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış-40 yaşını doldurmamış olmak.

* Hasta ve yaşlı bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.

* Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

* BALIKESİR il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

I. BAŞVURU ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.

4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.


5. işe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

6. Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

7. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 17 inci maddesi gereğince yapılacak sınavda başarılı olmak.

II. AÇIKLAMALAR

1. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. (Başvuru yapan adayların başvuru sürecini Üniversitemiz internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.)

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

3. Başvuruların tamamı kura çekimi için Üniversitemize gönderilecek ve ilgili adaylar süresi içinde istenen belgeleri Üniversiteye ibraz edeceklerdir.

4. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12 inci maddesi gereğince, istihdam edilecek kadro sayısının açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday, iŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belirlenecektir.

5 .Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

III. BELGE TESLİMİ, KURA iŞLEMi, KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

1. Kura işleminin 10/06/2020 tarihinde saat 10.00 da Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezinde yapılması planlanmış olup herhangi bir değişiklik olması durumunda www.balikesir.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.

2. Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreçlere ilişkin takvim www.balikesir.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.

3. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

IV. İşe girmeye hak kazanan adaylardan İstenecek belgeler

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. İkametgah Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

4. Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

5. Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

6. SGK'dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

7. Erkek adaylar için Askerlik belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

8. Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış Sağlık Raporu

9. Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan temel eğitim belgesi

10. Özel güvenlik kimlik kartı.(5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.)

v. atama İşlemleri

1. Kura sonucunda kadro sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Kura sonucunda belirlenen adayların ataması yapılanlardan işe başlamayanlar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılmayanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle atama yapılabilecektir.

2. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

VI. GERÇEĞE AYKIRI BEYAN

1. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

İŞ İLANLARINI VE KPSS SORU TAHMİNLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN YOUTUBE KANALIMIZA TIKLA ABONE OL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.