Trabzon Büyükşehir Belediyesi Engelli Personel Alımı 2016

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Engelli Personel Alımı 2016

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Engelli Personel Alımı

Trabzon Büyükşehir Başkanlığın ’ca  personel alımı yapılacağı duyuruldu.Yapılan açıklamaya göre 1 kişi İnşaat Teknolojisi Teknikeri ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı.Başvurular 8 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır. İnşaat Teknolojisi Teknikeri  alımı için :

EKPPS sınav şartı aranmaksızın ulusal düzeyde durumu uyan engelli adaylar başvurabilir.

Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknikerliği bölümü önlisans düzeyinden mezun olanlar başvurabilecektir.Bu ilana başvuru için ikamet şartı ilanda yer almadı.Türkiye geneli başvuru alınacaktır.Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre  sosyal olanaklar ulaşım, ikramiye olarak belirlendi.

Talep, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yayınlamış olup, detaylı bilgi için Çalışma İlişkileri Servisinden (Tlf : 0462 321 11 95-0 462 321 64 82, Faks : 0 462 321 62 99, e-posta: trabzon@iskur.gov.tr) bilgi alınabilir.

İlana başvuracak adayların 00003289847 iş ilan no ile TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 8 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.