Trabzonda Araştırma Görevlisini VURDULAR

Trabzonda Araştırma Görevlisini VURDULAR

Bir süre önce Türkiye genelinde yayınlanan kararname ile hastane müdürlerinin sayısının azaltılmasına yönelik yapılan tasaruf da merkeze alınıp Araştırma görevlisi kadrosuna dahil

edilen Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi Müdür Yardımcılarından Mustafa Pehlivan dün gece uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Çağlayan beldesinde yaşanan olay şöylle gerçekleşti.
 
Bir dost ziyareti için Çağlayan Beldesi’ne giden Mustafa Pehlivan ve arkadaşları dönüş yolunda o bölgedeki bir petrol istasyonundan yakıt almak için, istasyona girmeye çalıştı. Bu esnada istasyon girişinde bekleyen H.A ve S.B’nin içinde bulundukları araç nedeniyle istasyona giremeyince taraflar arasında sözlü münakaşa yaşandı.  Araçlarına binen iki taraf yolda ilerlerken Esiroğlu beldesinde S.B’nin kullandığı araçtan ateş açan H.A’nın silahından çıkan kurşun aracın yan camından içeri girerek Mustafa Pehlivan’ın göğsüne isabet etti. Bir süre aracı sürmeye devam eden Pehlivan daha sonra yolun kenarına aracını park edip 112 ekiplerini aradı. 112 ekipleri tarafından Kaşüstü’ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Pehlivan’ın yapılan ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olay gecesi Jandarma tarafından yapılan operasyonda saldırganlar Esiroğlu’nda yakalanarak gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.