Trabzonspor: Şampiyonluk Kupamız Trabzona Gelecek! Yoksa UEFAya gideriz!

Trabzonspor: Şampiyonluk Kupamız Trabzona Gelecek! Yoksa UEFAya gideriz!

Şener, Şampiyonluk kupası Trabzona gelecek. Kim ne derse desin. Gerekirse UEFAya gideriz” dedi.

Sadri Şener, Fenerbahçe maçına ilişkin olarak “Fenerbahçe maçı büyük bir maçtır bu işin centilmenlik içinde sonuçlanacağına inanıyorum ve öyle olmasını istiyorum. Fenerbahçe 10-15 gün sonra yine buraya gelecek ve biz oraya gideceğiz, dolayısıyla dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.


“Ben Sadri’yim, Sadri Şener’im. Çok büyük bir camiayı temsil ediyorum. Ben farklıyım” diyen Başkan Şener, “Kupanın Trabzonspor’a verilmesi gerektiği doğru ama yapılması gereken bazı işlemler gerek. Disiplin soruşturması bitecek, Fenerbahçe’yi senin arkana düşürecekler. Kupayı da bize verecekler. Play-off’tan önce disiplin soruşturmasını bitireceklerini söylüyorlar.
Ama olmazsa kupa bizim, şampiyonluk bizim. Kim ne kadar uzatmaya çalışırsa çalışsın, kim ne derse desin kupa bizim. Gerekirse UEFA’ya da gideriz”
ifadelerini kullandı

Şener, “Fenerbahçe bizden hakkı olan 15 protokol biletini aldı. Yarın gelecekler Trabzon’a. Tribün konusuna ilişkin olarak ise yöneticimiz Emniyet mensuplarıyla görüşme yaptı ve karşılıklı uzlaştılar. Sahaya bir şey atılmaması beni çok ilgilendiriyor tabi. Diğer her türlü tezahüratı herkes yapabilir buna kimse engel olamaz tabii ki. Kalkıp sadece el alkışlamak olmaz” dedi.

MEMURLARA HABER.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.