Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre üniversitemiz hastanesinde istihdam edilmek üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli hemşire alınacağını duyurdu. Başvurular ilan tarihinden (1 Ekim 2016) itibaren 15 gün içerisinde yapılabilecek.

Yayınlanan ilanda alınacak olan 4 hemşire pozisyonu için adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, hemşirelik bölümü lisans mezunu olması, nöbet usulü çalışmaya engel halinin bulunmaması ve son 1 (bir) yıl içerisinde hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olması gerekiyor.

Adayların nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi, 2016 KPSSP3 puanını gösteren belge ve 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekiyor. Posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Alınmaya hak kazanan adaylar 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekecek. Trakya Üniversitesinin ilgili ilanına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.