TRT ve Kızılay KPSS şartsız 5 bin lira maaş ile personel alımı başvuruları alınmaya başlandı

TRT ve Kızılay KPSS şartsız 5 bin lira maaş ile personel alımı başvuruları alınmaya başlandı

TRT ve Kızılay KPSS şartsız 5 bin lira maaş ile personel alımı başvuruları alınmaya başlandı

Kızılay Personel alımları 2020 Başvuru Şartları;

Hemşirelik ya da hemşirelik ve sağlık hizmetleri bölümlerinden lisans mezunu olan adaylar arasından psikiyatri hemşireliği alanında lisansüstü öğrenimini tamamlamış adayların başvuruları kabul edilecek. Adayların alanında en az 2 yıl deneyimli olmaları istenmektedir. İlk yardım sertifikasına sahip adaylar öncelikli olarak tercih edilecek. Arapça ve/veya İngilizce bilen adaylara da başvurularında öncelik verilecektir.

Ruh sağlığı hemşiresi olarak görev yapacak personeller ilgili konularda eğitim verecek. Yoğun bir iş temposuna sahip olacak hemşireler bölgedeki yaygın sorunlar hakkındaki çözüm önerilerini de ilgili birimlere iletmekle görevli olacaklardır.

Kızılay 2020 Personel Alımı Başvurular Nasıl Yapılacak?

Kızılay ruh sağlığı hemşiresi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar Kızılay’ın kariyer sayfası üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. Başvuru yapabilmek için öncelikle üye olmak gereklidir. Sonrasında ilgili bilgi ve belgeleri yükleyerek başvuru işlemi tamamlanabilir. Adayların şartları sağlamaları durumunda kendilerine geri dönüş yapılacaktır. Sonrasında ise işe alım süreci işleyecek ve adaylar mülakat süreçlerine tabi tutulacaktır. Tüm şartları sağlayan adaylar en kısa süre içerisinde işlerine başlayacaktır. Oldukça önemli görev ifa eden ruh sağlığı hemşirelerinin günümüz şartlarında en az 5 bin lira maaş almaları beklenmektedir. Dolayısıyla yoğun bir ilgi görmesine de kesin gözüyle bakılmaktadır.

TRT 2020 Personel Alımı Başvuru Şartları;

TRT tarafından yayınlanan ilanda mobil jeneratör teknikeri alınacağı duyuruldu. Adaylar jeneratör ve güç kaynaklarının işlemesinden sorumlu olacak ve periyodik kontrolleri gerçekleştirecektir. Başvuracak adaylardan KPSS şartı istenmeyecektir.

Adayların ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Bölüm olarak elektrik ve benzeri bölümlerden mezun olması yeterli kabul edilmektedir. Meslek lisesi mezunu olanlardan da tesisat ve pano monitörlüğü, YG sistemleri gibi bölümlerden mezun olanlar da başvuruda bulunabilecektir. Adayların alanlarında en az 2 yıllık deneyime sahip olmaları istenmektedir. Ankara’da ikamet eden ya da ikamet etmesinde problem olmayan adaylar başvurularını yapabileceklerdir. Vardiyalı bir çalışma sistemi olacağı için adayların bunu kabul etmeleri ve elverişli durumda olmaları gereklidir.

Erkek adayların askerlik hizmetini ifa etmiş olmaları istenmektedir. Ayrıca CE veya C sınıfı ehliyet sahibi olanların başvuruları kabul edilecektir. Ağır işlerde çalışmaya engel bir durumun olmadığına ilişkin sağlık belgesi de istenen şartlar arasında yer almaktadır.

TRT iş ilanları 2020 Başvuru Nasıl Yapılır

TRT’nin kariyer sayfası üzerinden 3 Ocak tarihinde yayınlanan bu ilana başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecektir. 

Kızılay 2020 iş başvurusu için tıklayın. TRT 2020 iş başvurusu için tıklayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.