TSE LİSE ÖNLİSANS LİSANS MEZUNU 40 MEMUR ALIMI

TSE LİSE ÖNLİSANS LİSANS MEZUNU 40 MEMUR ALIMI

TSE LİSE ÖNLİSANS LİSANS MEZUNU 40 MEMUR ALIMI

 TSE memur personel alımı başvuru şartları ve diğer bilgiler aşağıda bulunmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI
Sözlü sınava başvurular 18 EYLÜL-02 EKİM 2017 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) internet sitemiz üzerinden elektronik ortamda yapılacak olup, başvuruda bulunabilmek için;

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak.
2) Tabloda belirtilen öğrenim programlarından mezun olmak (Yükseköğretim Kurulunca tabloda yer alan bölüm mezunları ile eşdeğer haklara sahip olduğuna karar verilen yurt içindeki yükseköğretim kurumları ile denklik belgesi verilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar da diğer koşulları taşımaları ve başvuru esnasında gerekli belgeleri ibraz etmeleri kaydıyla müracaat edebileceklerdir.)

3) Tablonun 4 üncü sırasında yer alan kadroya yapılacak başvurularda, son müracaat tarihi itibarıyla son 5 (beş) yıl içerisinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS)'ndan Arapça alanında en az A seviyesi puana (90) veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olunması zorunludur. (Başvuru tarihleri arasında internet sitemiz üzerinden elektronik ortamda belge yüklemesi tarafınızca yapılacaktır)

4) Tablonun 6'ncı sırasında yer alan kadrolara yapılacak başvurularda, başvuru tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak. (Başvuru tarihleri arasında internet sitemiz üzerinden elektronik ortamda belge yüklemesi tarafınızca yapılacaktır)

5) Tablonun 10'uncu sırasında yer alan Şoför kadrosu için; E sınıfı Ehliyet sahibi olmak, SRC2 ve SRC4 Belgelerinin her ikisine birden sahip olmak (SRC1 belgesini alanlar SRC2 belgesini almış sayılırlar, SRC3 belgesini alanlar SRC4 belgesini almış sayılırlar, dolayısıyla SRC1 ve SRC3 Belgesine aynı anda sahip olanlarda başvurabilir). Sağlık durumu uzun yola elverişli olmak. (Başvuru tarihleri arasında internet sitemiz üzerinden elektronik ortamda belge yüklemesi tarafınızca yapılacaktır)

6) Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibarıyla 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1982 ve sonraki tarihlerde doğmuş olmak).

7) TSE Uzman Yardımcılığı ve Avukatlık kadroları için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 21-27/28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarında (KPSS), Tabloda belirtilen puan türlerinden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak zorunludur.

8) Memur kadroları için, 16 Ekim 2016 tarihinde yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak zorunludur.

9) Şoför kadroları için, 20 Kasım 2016 tarihinde yapılan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-94 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak zorunludur

10) Başvurular il bazında yapılacak olup adaylar, tabloda yer alan kadrolardan sadece biri için başvuruda bulunabilecektir. Aynı aday tarafından birden fazla kadro için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

11) Adaylar, yerleştikleri illerde en az 5 (beş) yıl çalışmayı kabul ve taahhüt etmiş sayılır.

12) Türkiye'nin her yerinde devamlı olarak görev yapmasına sağlık açısından engeli bulunmamak.

13) Başvuruların geçerli olabilmesi için başvuru süresinin son günü itibarıyla (02 Ekim 2017) sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olunması zorunludur. Başvuru süresinin son günü itibarıyla mezun durumda bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

1) Sözlü sınava katılmak isteyen adaylar, 18 Eylül 2017-02 Ekim 2017 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) Enstitünün resmi internet sitesinde yer alan (http://www.tse.org.tr) duyurular sayfasından elektronik ortamda başvuru formu ile özgeçmişlerini oluşturarak ve fotoğraf ve mezuniyet belgelerini elektronik ortama aktararak başvurularını gerçekleştireceklerdir. Enstitünün başvuru süresini uzatma hakkı saklıdır.(Elden yapılan veya posta yoluyla gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.